• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hattis och Izzie, oj vad nära ni ligger i tid . Kul med RUL snart för er båda.

    Cicci, trevlig resa!

    Nä nu måste jag gå och lägga mig. Och jag undrar också var Telis är.

  • Oupsie

    Tittar in för att önska er alla en glad påsk!Solig 

    Har inte hunnit in på länge och har inte läst i fatt allt, hoppas att jag har tid med det någon gång i helgen, eller nästa vecka. Nästa vecka är nog rimligare  vid närmare eftertanke . Idag kommer svärisarna och så ska vi även hinna med att träffa ett par kompisar i helgen och åka en vända till mina föräldrar. Ha det bra allihopa! 

  • Oupsie
    nennesjuttioåtta skrev 2011-04-28 22:30:36 följande:
    Sover alla eller? 
    Jag är här, försöker i alla fall. Daisy är inte riktigt av samma åsikt...
  • Oupsie

    Hej nenne Jodå, det är bra, men Daisy är gnällig och vill mest ligga vid bröstet hela tiden. Det tycker inte mina bröst om, så de mår inte så bra just nu .

    Allt väl med dig? Förutom jobbångest? 

  • Oupsie
    Liten, jag förstår våndan. Håller tummarna för att det går som smort med visningar och försäljning .
  • Oupsie

    AM, kul med en "ny" förvaring. Vi har också kikat lite på elfas system, vi har en klädkammare som ska inredas i nya huset. Men vi har inte riktigt bestämt vad vi ska ha. Såg att en bygghandel här hade 20 procent rabatt på Lumis system, det kanske kan funka lika bra, fast elfas är snyggare tycker jag nogObestämd

  • Oupsie

    5-årsfestkommitté - vågar inte riktigt anmäla mig till det nu med tanke på flytt och annat. Men något lite kanske jag kan hjälpa till med om det behövs, beror på var när hur

  • Oupsie

    Nenne, jag hade sådana den första veckan, men har inte använt dem sen dess. De är inte såriga, så det är inte så farligt egentligen, de är mest ömma. Daisy har fått för sig att hon ska bita i dem och ha dem som napp eller nått... Men ibland är hon sån i några dagar och sen går det över, så jag hoppas att hon snart lugnar ner sig lite igen. Nästa gång vi ska till BVC ska jag prata med henne om att trappa ner amningen och ge lite ersättning istället. Se om det hjälper fogarna något också. 

    6 bröst btw tjusigt. Men vissa dagar känns det mest som att man bara är ett par bröst i barnets ögon . Eller en kossa eller nått...

  • Oupsie

    Själv sitter jag här och gungar Daisy i babysittern, det verkar funka ganska bra, hon tystnade efter en stund i alla fall. Skrik-Daisy.

    Hänger inte med så bra här för tillfället känner jag, så jag missar kanske något viktigt men jag skriver lite om det som jag kommer ihåg.

    Är fotsvett en så ovanlig gravidåkomma? Jag fick defininitivt mer fotsvett när jag var gravid. Och då var det ändå vinter och inte så varmt, vilket jag är tacksam för .

    Åh Ada och Beda, heja er. Men nu får ni ju gärna komma ut snart . Kul med 3D, men ser inte de flesta bebisar ut som killar? Flera har trott att Daisy varit en kille i alla fall, men hon ser kanske ut som det. Så nu har jag bara rosa kläder på henne (skojar bara , hon har alla möjliga färger). Jobbigt att du inte får sova Mugglan . Jag tyckte att jag sov bättre när jag hade fått akupunktur. Kan du få testa det? Eller något smärtstillande kanske? Det gör ju så mycket för allmäntillståndet om man får sova.

    Hattis, grattis till fint RUL : När är BF?  Och roligt att handla lite mammakläder

    Angående dagis har jag inte så mycket att inflika, tänkte att jag skulle försöka ta reda på vad som gäller här. De ska bygga ett nytt dagis jättenära vårt hus, och det hade ju varit praktiskt att få plats där.

    Tinga, glömde ju att säga sist, det är verkligen en jättefin möbel. Ni vill inte ha bara en sektion då? Fast det blir kanske inte riktigt samma sak, det är ju snyggt att ha både skåp och lådor. Jag ska inboxa dig när jag har postat det här inlägget, om jag kommer ihåg det .

    Fru E, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men det gör ont i mig att det inte fungerade det här gången heller . Stor bamsekram till dig!

    Sweet, grattis till det gröna kortet (om jag inte har sagt det någonstans) . Måste kännas skönt! 

    Nu står det still i huvudet här, men jag brukar alltid komma på något när jag går och lägger mig eller så. Här rullar det på tycker jag, har fått sköta det mesta av markservicen här hemma den senaste tiden.  Maken har jobbat ca 230 timmar den här månaden, än så länge. Jättekul... men men, han var ledig länge innan dess. Jag tycker att jag mår lite bättre, några fler bra dagar än dåliga sådana, så det känns skönt. Avvaktar med medicinering, känns inte som att behövs för tillfället i alla fall. Fogarna däremot är ingen höjdare, tycker inte att det blivit bättre på ett bra tag. Är jag igång för mycket får jag ont, och "för mycket" är långt ifrån "mycket". Känner mig begränsad när jag inte kan göra vad jag vill, jag går upp i vikt för att jag inte rör mig så mycket osv vilket så klart påverkar humöret. Ska bli intressant att se om det blir bättre om jag drar ner på amningen.

    Nu är det dags för sängen, se you all later!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!