• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    En unge i minuten, såg inte i måndags, eftersom vår tv inte är inkopplad som sagt. Men jag tycker absolut att det är mer spännande att se förlossningsprogram nu, sen man själv har varit med om det.

    På tal om det så har jag faktiskt skrivit klart min förlossningsberättelse nu, snart ska ni få läsa den. Ni som vill alltså. De som inte vill slipper .

  • Oupsie

    Snorkis, ja, jag gillar deras Joli Rouge-läppstift. Tycker att läppstift lätt blir torrt på läpparna, men det här är krämigt och känns inte så uttorkande. Laura Mercier har jag haft läppglans ifrån som jag gillade väldigt mycket, men har inte testat något läppstift. Cliniques läppstift har jag nog inte heller testatObestämd. Och nä, det var nog inte mens, det har bara kommit lite mer rosa, och idag var jag på efterkontroll och BM sa att det inte såg ut som att vare sig mens eller ÄL var på g. Men jag undrar lite varför det kommer rosa.

  • Oupsie

    Skulle någon vilja gå in på min profil och se om ni ser att jag har lagt upp en blogg?

  • Oupsie
    viktualia skrev 2011-04-05 22:25:23 följande:
    inte så jag hittar den enkelt...

    ... men jag är så trött så nu får jag masa mig mot sängen.. godnattkram!
    Ok, men det finns där i alla fall. Tack!

    God natt!
  • Oupsie

    Men typiskt BT att det ska vara så jäkla svårt att hitta på den här sidan. Jo, det gick att lägga till en blogg när man går in på sin profil. Hade tänkt att lägga in förlossningsberättelsen där, jag kanske är överkänslig men jag tycker att det känns lite jobbigt att lägga upp den i tråden. I bloggen kunde jag klicka i att bara de i min adressbok kan läsa den tex.

  • Oupsie
    nennesjuttioåtta skrev 2011-04-05 23:09:48 följande:
    Oupsie – men det var ju inte så svårt alls. KLicka på din avatar, och välja blogg och så fanns det en blogg där. Men jag var inte bjuden. *pruttar med tungan*

     
    Men vad tusan, du är ju med i adressboken. Får kanske ge upp min idé.
  • Oupsie

    Men vad konstigt, ni är ju redan med i min adressbok, och när jag testade att lägga till er igen så fick jag ett felmeddelande att det inte gick att lägga till er eftersom ni redan fanns (eehh ja, eller hur!).

  • Oupsie
    passionsblomman skrev 2011-04-05 23:17:22 följande:

    Oupsie igen, jag vet att det är något knas med BT (ooo vad förvånade vi blir) för det är flera i andra tråden som försökt göra som jag kan, nämligen visa bilder i galleriet endast förvissa, men när de försökt designa sitt galleri på samma sätt, så heter vi alla oinbjudna, fast vi vlats ut som de som ska få se.


    Kontakta supporten och klaga du med, för de lär väl aldrig fixa till det annars.


    Jag tycker det är skitbra att man kan visa bilder bara för de man vill.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Märkligt. Kan du se mina bilder då? För där har jag också inställt att endast de i min adressbok kan se dem, och det fungerade innan i alla fall.
  • Oupsie
    passionsblomman skrev 2011-04-05 23:22:15 följande:
    Då är du nog drabbad av samma skalbagge som tjejerna i andra tråden som försöker visa bilder endast för adressbokens medlemmar. Skriv till supporten genast! Det där måste de ju fixa!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Har de fått det fixat?

    Tyckte att det var en bra funktion annars, om den hade fungerat .
  • Oupsie

    Nenne, vi är nöjda . Och det är lite läskigt att ha lägenheten ute till försäljning, var ju lite nojig att ingen skulle vilja köpa.

    Här har det minsann inte varit många onsdagar heller. Två tror jag, och det är de onsdagar som har varit sen Daisy föddes.

    På tal om det, BM tog ju upp det där med preventivmedel på efterkontrollen. Är det inte några i tråden som hade hormonsprial? Är ni nöjda med den?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!