• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Sådär en  vecka eller två efter det att smink-diskussionen hölls .

  • Oupsie

    *amningspaus*

    Ja, och här så fortsätter vi att röja och fixa inför fotografering av lägenheten. Inte så spännande... men jäkligt jobbigt. Och jag har så s*tans ont i fogarna . Det är så svårt att veta hur mycket som man egentligen orkar, för det onda kommer efteråt.

    Å andra sidan gav det mig chansen till lite tid här, för jag orkar inte stå upp för det gör för ont. Nu ska jag försöka trösta en ledsen Daisy, och så fort hon somnar så är det sängen som gäller. Imorgon får vi i alla fall lite hjälp av svärmor som kommer på besök .

    Kram till er alla!

  • Oupsie

    Snorkis, jag kunde inte heller sitta särskilt bra med bältet. Brukade ta av mig det när jag satte mig ner, men det blir ett himla av och på-ande med det. Läste någonstans att det var någon vars sjukgymnast hade sagt åt henne att man inte skulle ha bältet alls när man satt. Min sjukgymnast sa ingenting om det, utan mest att jag skulle ha det så mycket jag kunde, när jag kände att jag kunde ha det. Till slut gjorde det mer ont att ha det på än inte. Särskilt när det är framfogen som gör ont (tyckte jag i alla fall).

    Såg att Nenne tipsade om att tippa stolsitsen om du kan, eller skaffa ett kilstöd. Det kan hjälpa när du sitter. Och svankstöd...

  • Oupsie

    September, några länkar:

    www.seraphine.com/Default.asp?

    www.newlook.com/shop/womens/maternity_30100%3Acat30100&icCategory=cat30100&bfh_so=3&bfh_ps=100

    De två har jag beställt ifrån och allt fungerade bra.

    Sen hittade jag några till, men jag beställde aldrig därifrån:

    www.jojomamanbebe.co.uk/pu+Maternity-Wear+maternity+1

    www.cravematernity.co.uk/

    www.isabellaoliver.com/maternity-clothes/eu;jsessionid=CD1DE4CBEB29C3E46F6D8FDE97912EF2

  • Oupsie

    Fru E, fortsätter att hålla tummarna allt vad jag kan ändå, och hoppas att det bara är sköra slemhinnor eller så. Stor kram!

  • Oupsie
    nennesjuttioåtta skrev 2011-03-21 21:46:17 följande:
    Just det! Jag hade inte stödbältet alls sista tiden, för då var det mest framfogen som gjorde ont. Eeeeeek!
    Jag ska nog ta tillbaka att det helt gått över, det känns oftast ingenting men när jag sparkar (typ skjuta igen en dörr med foten, sparka undan snö) så gör det lite ont men inte alls som när jag var gravvo – då gick det ju inte alls.
    Iiiihhh nää, ajajaj. Var hos sjukgymnasten tidigare i veckan och hon pratade just om den där rörelsen, när man drar med benet snett, tex rättar till en matta. Hon sa att jag inte skulle göra den alls, och påminde mig om att det faktiskt bara hade gått drygt en månad sen förlossningen och att det tar tiiiid för det att läka ut. Jag kanske är lite otålig... Obestämd

    Började fundera på om det hade hänt något med bäckenet under förlossningen, eller under graviditete, konstigare saker har ju hänt liksom, men hon sa att bäckenet var rakt och att det nog bara var foglossningen som fortfarande spökade. Så nu har jag en massa övningar som jag ska göra för att stabilisera bäckenet så gott det går.
  • Oupsie

    Sweet, spännande med nytt jobb, och kul med en liten trådträff i the big apple .

  • Oupsie

    Idag har de varit och fotat lägenheten . Lite nervöst att lägga ut den till försäljning, tänk om ingen vill ha den...

    Jäklar vad vi har hållt på och städa undan här, och flyttat möbler och grejer. Jag kom knappt upp ur sängen i lördags, så ont hade jag. Jäkla skitfogar . Nu är återstår det en del städning inför visning, och lite mer saker som ska undan någonstans (typ flyttlådor i ett förråd eller så ). Sen ååååkeeeeeeer vi härifrååååååååån! Ett tag i alla fall, för det kan vara skönt att inte behöva bo här när det ska vara i tipptoppskick vid visningarna.

  • Oupsie

    På tal om att ta sig upp ur sängen, tänkte på det du skrev Mugglan, när jag var gravid så rullade jag i princip ur sängen. Från sidan, lyfte överkroppen med hjälp av armen, puttade ner benen med hjälp av andra armen, sen försöka putta sig upp från sängkanten för att nästan välta ur sängen, kände mig som en strandad val .

    Och du Mugglan, gnäll på! Det gör ju ont för tusan, och då får man faktiskt gnälla .

  • Oupsie

    Nenne, hoppas att Pricken sover fantastiskt bra i natt! Ha det så kul på det nya, bättre ÖF .

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!