• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nu är det helt blankt i huvudet så jag kommer inte ihåg vad det mer var jag skulle kommentera, ska nog försöka gå och lägga mig istället. *zzzzzzzzzzzzz*

    Skrattde dock gott åt den lille terroristen Hektor som programmerar om termometern .

    Och så skickar jag fler kramar till BS! Tänker på er{#emotions_dlg.flower}.

  • Oupsie
    Ore skrev 2011-03-22 09:41:46 följande:
    Oupsie: Precis så tog jag mig också upp ur sängen när jag var gravid. Trots att jag inte hade foglossning... Skönt att det är fotograferat i lägenheten nu.
    muggles skrev 2011-03-22 09:58:35 följande:
    Jag gör så också med undantaget att jag klarar att få ner benen utan hjälp av armen Alltså, även utan foglossning skulle jag inte komma ur sängen annars, magmusklerna är ju uttöjda som tusan så där är ingen hjälp att vänta. Men det gick bättre i natt. Tror att framfogen straffade mig för den där 1,5h som jag stod hos grannen och hade trevligt i söndags (korvgrillningen). Det gick bra då, kände inget då, så det är så lurigt när det kommer som efterslängar. Jaja, övergående... *mantra*
    Det kanske är standardsättet att ta sig upp när man är gravid helt enkelt . Jag upptäckte liksom aldrig att magmusklerna kanske inte skulle klara något annat, för de hängde med på noterna längre än fogarna.

    Det är ju just det som är så lurigt tycker jag, att man inte känner av det med en gång alltid, utan att det kommer i efterhand.

    Och som svar på din fråga Muggles, min foglossning har blivit bättre, men den senaste veckan har jag varit igång alldeles för mycket, och i lördags så var det på samma nivå som när jag var gravid. Men jag vilade ganska mycket den dagen, och så blev det bättre igen. När vi väl blir klara här med lägenheten så kommer jag ta det väldigt lugnt. Ska åka till mina föräldrar och där har jag inga måsten så jag kan vila ut mig .
  • Oupsie
    Ore skrev 2011-03-22 09:42:44 följande:
    Är det förresten någon som har hört från gosnosen? *otroligt nyfiken*
    Me too! Nu måste väl Buffy vara här .
  • Oupsie

    Hej allihopa! Hänger inte med så bra här känner jag. Är hos föräldrarna och här har varit folk varje dag för att komma och träffa Daisy. Eftersom vi bor en bit bort från släkten så är det bara de närmaste som varit och hälsat på hos oss. Men idag fick hon bland annat träffa min mormor och morfar.

    Snorkis, förstår att du vill känna Leffelina (fint namn btw ) mest hela tiden. Vet själv hur nojig jag blev när jag tyckte att det gick för lång tid mellan sparkarna och då har jag ju inte varit med om det du har. Stor kramHjärta Och angående det där med hur mycket man går upp under graviditeten verkar ju inte vara något som man kan styra så mycket över, med tanke på hur mycket vätska och så man samlar på sig. Och ibland häpnar man över hur idiotiska folk kan vara med sina kommentarer om gravida kvinnors utseende . Du får tänka att det är bättre få några extra kilon under graviditeten (för de kan du bli av med sen) än att vara så dum som de som kommenterar. Men jag förstår hur jobbigt det är att ha fler kilon än vad man vill ha . Stor kram igen!

    Mugglan, lycka till på TUL. Heja Ada och Beda!

    Snaily, jag är också jättenyfiken på hus om du hinner inboxa .

  • Oupsie

    Hattis, jag kände första gången i vecka 15-16 någon gång, och jag hade också moderkakan i framvägg så det kan väl vara Kepsen som sparkar runt .

  • Oupsie

    Tinga, roligt att se Puffs rum också. Piffs såg jag ju live. Riktigt fina rum båda två .

  • Oupsie

    Hattis, ja vi är väl omhändertagna här, och det är jätteskönt att få lite avlastning med vaggandet om kvällarna här . Foglossningen ska jag nog inte prata om, känner mig som en skiva som hakat upp mig . Men jo, det är lite bättre nu än förra veckan i alla fall .

  • Oupsie

    BS, som flera andra redan varit inne på, kanske skönt ändå att naturen verkar bestämma åt dig. Hoppas att allt sker så smärtfritt möjligt. Skickar stora kramar!Äpple

  • Oupsie

    Har inte hängt med så bra här senaste tiden, så jag hoppas att jag inte missat något viktigt. Skickar kramar till de som behöver, och krya på er ni som är sjuka!

    Natti trådenNalle.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!