• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Blir ju tårögd här när jag tänker på storasyster som pussar lillasyster. Är det PB som säger att man blir mer blödig sen man fått barn? Eller? Tycker det stämmer i alla fall, tårarna kommer snabbt nu för tiden .

  • Oupsie

    En snabb fråga innan jag ska gå och lägga mig, är det någon som har någon uppfattning om Åhléns ytterkläder till barn? Är de något att ha?

    Grattis igen September! Så roligt

  • Oupsie

    Tackar även här för en trevlig tråddejt i lördags, det var så roligt att träffas

    Jag är ingen trädgårdsmänniska heller, vilket kanske förklarar att vi är typ sist i kvarteret att fixa trädgården. Men lite grejer har jag tänkt ska finnas där i alla fall.

    Ore, markduk och stenkross, hur funkar det? Låter ju smidigt . Lite växter i trädgården ska vi ha trots allt .

  • Oupsie

    Izzie, fy vad trist med ett sådant bemötande . Hoppas att hinnsvepningen gjorde nytta, eller att det kommer att lösa sig på annat sätt.

    Hattis, oj förskoleplats, det ska börjas i tid . Radhus kanske kan vara något, med en liten liten gräsplätt. Fast trivs man i lägenhet så ska man väl bo så . Har Kepsen fått något namn än? 

  • Oupsie
    Oms skrev 2011-09-19 13:58:16 följande:

     


    Varför är lärarna i hennes skolan immuna mot den inforamtion som rektor, bitr rektor, mentor samt spec lärare kontinuerligt delger de alla?? blir så trött på detta. hur många uppförsbackar ska det finnas?? tur att stora tjejen är så pass positiv och mitiverad att vi kan hatera dessa omedelbara motgångar - men hur länge är hon det?


     


    Men de är ju lärare, inte ska de behöva ändra på sina rutiner

    Förlåt, alla lärare, men många av de lärare som jag har träffat har inte direkt varit särskilt flexibla, eller intresserade av att följa andras instruktioner.

    Men alla är naturligtvis inte så kanske är bäst att tillägga så ingen tar illa upp. 
  • Oupsie

    Snartis, fy vad jobbigt med såret. Hoppas att det läker snart.

    Nu går ögonen i kors här, godnatt tråden! 

  • Oupsie

    Vickan, usch, det låter inte som någon höjdare . Skickar en stor kram!

    Gosnosen, det var längesen, hur är det med dig?

  • Oupsie

    Paddor och grodor, jag vill inte ta i dem, men jag tycker inte att de är särskilt obehagliga att bara se.

    September, hoppas att hon blir fri från förkylningen snart så äter hon förhoppningsvis bättre också.

    AM, jag glömde att säga när vi träffades, men du kanske redan har hittat pyjamas till H. Jag var förbi PUB i lördags och både ROOM och den där barnbutiken där hade sådana barn-herrpyjamasar i bomull, men jag vet inte vad de kostade eller om det var "rätt" sorts bomull.

    Nenne, bra med VUL .

  • Oupsie

    Izzie, säger grattis här också! Så härligt att hon äntligen är här. Men vad jobbigt att det blev en så kämpig förlossning . Hoppas att du mår bra efter omständigheterna. Kram!

    Mopedvin, det är nog sånt som kan bli lättare i ett annat forum. Det är sådana detaljer som jag själv undviker att skriva för mycket om.

    Oms, krya på dig!

  • Oupsie

    Muggles, vad skönt att höra att din mamma är bättre . Och roligt med dop i helgen!

    Lappis, jobbigt för din pappa att behöva ligga så länge på sjukhus. Hoppas att han snart blir bättre!

    Angående stängt forum eller ej, det är så många som har skrivit kloka saker här och jag har faktiskt inte tid att utveckla exakt vad jag själv tycker i frågan idag. Kan väl mest säga att jag, av olika skäl, önskar att testa ett stängt forum. En av anledningarna är att jag själv har "snubblat" över irl-bekanta på FL, och känt att det är inte så himla svårt för någon som känner mig att förstå vem som döljer sig bakom mitt alias. Skulle det inte kännas bra med ett stängt forum går det väl altlid att komma tillbaka hit om vil vill. Tanken är väl att man kan testa och se hur det utvecklas? Jag förstår inte heller riktigt oron över att det skulle bli sämre stämning i en stängd tråd, men jag är kanske lika naiv (om det är det vi är?), som Tinga .

    För övrigt så har jag hittat ett ställe som vi skulle kunna vara på. Min man satt igår kväll och tittade på olika forumlösningar till ett projekt som han håller på med och vi testade hur det skulle gå att göra ett helt stängt forum, så det finns det ett sådant att använda om vi skulle önska.

    Jag hoppas inte att någon tycker att jag har gått händelserna i förväg här, utan det var för att maken själv höll på att leta efter en lösning som han behövde och tittade på ett par olika forum-mallar (eller vad man ska kalla det).

    Vinkar till alla! Har tyvärr inte tid att sitta här mer idag, måste sätta igång och jobba, har deadline imorgonSkrikandes.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!