• Piggelin1

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    SUPERSKÖNT att vara hemma igen kan jag bara säga! Med Amanda stannade vi tre nätter på BB, nu två nätter, vilket räckte gott & väl. Med Amanda var man nästan lite "rädd" att lämna bubblan på sjukhuset, nu ville jag bara hem Kan säkert påverkat extra också att mannen inte fick stanna över ngn av nätterna & att dela rum med ngn helt okänd känns inte optimalt, speciellt om de kommer upp mitt i natten & man själv ligger där i den obekväma sängen & försäker sova lite.


    Duschen hemma i söndags em & första natten hemma i sängen var LJUVLIG!


    ...och så längtade jag ngt grymt efter Amanda också Hon har reagerat bara jättepositivt hittills, hämtade en av sina nappar & en liten mininalle till honom direkt när hon kom hem i söndags kväll. Igår morse kom hon in till vårt sovrum & låg & klappade honom på huvudet, för att minuten senare springa iväg & hämta böcker "Jag ska LÄSA för lillebror!" Vilket hon gjorde Prickade massor av handlingen i en av sina böcker som vi läst en hel del


    Rent fysiskt känner jag mig faktist piggare än förra gången nu, fast då har jag ju inte varit ute på ngn promenad ännu Foglossningen verkar ha gått tillbaka, känner lite lite av den, men ingenting i jämförelse mot innan.  Hoppas det blir samma för dig, Oupsie!


    Okidoki, nu får jag lämna - återkommer!


    Just det, missade ett samtal på mobilen igår & när jag lyssnade av meddelandet, så var det den BM som jag hade nästan hela tiden i fredags (men tyvärr missade hon finalen, trots att hon jobbade över) - åhhh, vad glad jag blev över det! Bemötandet denna gången har verkligen varit helt fantastiskt jämfört med förra gången, & detta hon ringde igår förhöjde upplevelsen ännu mer! Ok, så ngn drömförlossning var det nog inte (tror inte att drömförlossning är min grej, eftersom krysta/utdrivningsskedet & jag inte kommer överens alls), men den var HELT OK & även vetskapen att nu är det gjort!! Så skönt! Så jag ska ringa tillbaka idag tänkte jag, så lär hon säkert ringa upp när hon kan & hinner. Vill definitivt tacka henne för hennes insats!

  • Piggelin1

    AM - du är en klippa! Kollade in vart det är ngnstans & det ser faktist ut som om det inte är så långt från dit min syster nyligen flyttat! Jag kollar upp!

  • Piggelin1

    AM, eller ngn annan husmorsguru - har tänkt baka en kladdkaka med matolja i receptet (Amanda har beställt "chokladtårta" - & gärna med glass...!). Funkar det lika bra med rapsolja?


    Ore - tänkte faktist på dig, dvs att du & sonen missade dagens datum med liten mariginal


    Sept - vilken idiotisk sköterska - "Skämmes ta mej fan" (vad sjutton kommer den frasen/citatet ifrån? Poppade upp i skallen men kommer inte ihåg varifrån)


    Mugglan - inga framsteg alls på namnfronten, vi har knappt börjat prata om det faktist än. Han går under benämningen "lillebror" & får nog göra det ett tag till. Mannen ville absolut inte börja prata namn innan bebisen kommit, så jag har faktist inte lagt så mkt energi själv heller innan han kom denna gång, eftersom jag visste att jag äåndå inte har ngn att bolla med   Har ett favoritnamn, men det är inte givet på ngt sätt & har inte riktigt greppat om mannen gillar det eller ej, men det ger sig!


    Ett av hans andranamn är iaf givet sen massor av år tillbaka (mugglan, du vet vilket, tror jag) & ev även det andra andranamnet. Så då är det ju bara det viktigaste kvar


    Oupsie - kul med arnbetsnamnet Daisy Perfekt!

  • Piggelin1

    PB - tack för länken! Nu minns jag!


    Liten - det är Leilas recept, bdåe med smör & olja. Ska strax smaka, kan berätta mer senare hur den blev!


    Oj, nu kommer mannen som hämtat såväl Amanda som lånad liggdel - på återseende! Firande på G, kompisen som kom upp mitt i natten när vi åkte till förlossningen i fredags, kommer en sväng hit med sin pojk, så blir det lite firande iaf!


     

  • Piggelin1

    PB - det FÅR INTE vara tantjäveln!! Det ÄR er tur nu!


    Hoppas av hela mitt hjärta att det verkligen bara en nidis i klass med den som Snorkis hade. Mina allra varmaste kramar


    Klockarbol - kan bara hålla med allt som redan skrivits & skickar över en mängd varma kramar till dig med


    Fru E - kul med bänkskiveleverans!


     

  • Piggelin1

    Fick precis mess fr PB o tänkte skriva här, men ser nu att Snaily redan hunnit rapportera FAN VAD LIVET ÄR ORÄTTVIST!!!!

  • Piggelin1

    Faaaan, vad ÄR detta???!!! EA - blir så himla himla ledsen när jag läser ikapp.


    Det var ju inte alls så det skulle bli nu   Kan det inte vara nog med elände här i tråden nu???


    EA - varma kramar till både dig & maken


     

  • Piggelin1

    Sitter här i sängen o läser ikapp o får en stor stor klump i halsen o tårar i ögonen. Livet är så sabla orättvist o jag skickar alla kramar i världen t PB o EA. Inser vilket otroligt mirakel det är o hur otroligt lyckligt lottad jag är som har en fin fin liten nyäten pojke liggandes på min mage just nu. Ni andra skriver så mkt klokt, så jag håller helt enkelt bara med. KRAMAR!

  • Piggelin1

    Hej vänner!


    Jag läser allt som skrivs, men har dåligt med tillfälle att skriva & kommentera, gör ett litet försök nu, innan mannen strax kommer hem. 


    Telis - ska nog tipsa min brorsdotter om den där lägenheten, hon var ju på jakt efter boende i Sthlm nyligen Visserligen bor hon & en koompis nu i andra hand i Sjöstaden, men detta är väl lika bra att slå till på Vart låg det ngnstans, fattade aldrig riktigt det?


    Här skiner solen idag, några minus & snö som gnistrar - till & med så att JAG tycker det är helt OK


    AM - 1000 TACK för bugaboo-tipset häromveckan! Ringde på annonsen i helgen som gick, syrran hämtade upp/köpte liggdelen i söndags kväll & nu i helgen får de besök av hennes svägerska & svärfar & de bor bara några mil från Gbg, så snart har vi liggdelen här! Liggdelslock får vi köpa till nytt, men det kostar bara 300 spänn, så det känns helt OK. Dock var de röda slut på Septembers länk Bugababy, så vi får vänta lite. Men det gör inget, vi har ju lånat kompisarnas liggdel så länge! Än en gång, TACK AM, du är en klippa!


    Hmmm, mera då, kommer njoig bara ihåg att kommentera en bråkdel...


    Daisy - måste kolla in henne i galleriet!


    Kängu - grattis till dagisplats!


    Klockarbol - skickar många kramar genom cyberrymden.


    Tinga - vad tråkigt med Piffs bråck, men skönt att det blir opererat så snabbt iaf. Hoppas att det inte ska behövas fler operationer för lilla killen efter detta

  • Piggelin1

    Sweet, om du läser - vad jobbigt med kompisens hjärntumör. Cancer är en sådan FRUKTANSVÄRD sjukdom, har tyvärr haft alldeles för mkt av det i min omgivning.


    Lilleman mår annars bara bra! Han äter, sover & skiter mest Igår var vi på BVC första gången. När vi var på PKU-testet förra onsdgen vägde han 3990 g (& hade gått upp 300 g sen han skrevs ut några dgr tidigare!), nu på 8 dgr hade lillkillen gått upp drygt 500g Jeeesus!  Himla skönt att det finns mat så att det räcker - BVC-tanten konstaterade att jag antagligen har minst vispgrädde i boobsen...


    Vi pratar fortfarande namn & det tar nog några dgr till, men börjar ev utkristallisera sig lite nu. Jag har speciellt ett namn som favorit & när jag frågade mannen igår, så har han börjat svänga till det med, så det kanske blir det. Men vi får se - ingen panik ännu! Hans två andranamn är iaf så gott som klara, det ena är ett av mannens & det andra efter min äldsta bror som gick bort för tolv år sen. Har sagt det i många år - om jag får en posjek, så ska han få brorsans namn i andranamn. Har ju massor av syskonbarn som fötts efter att brorsan gick bort, men ingen av pojkarna har fått hans namn i andranamn, så det känns bra att vi blir "först"/"ensamma" om det

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!