• Ore

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Parnassia: Usch, otäckt med dikeskörning. Men skönt att det verkar ha gått bra ändå...
    Telis: Hoppas Televinken kryar på sig! Stackars liten...

  • Ore

    Vi har ju bilstolarna i framsätet på båda våra bilar, så det där med storleken har ännu inte varit ett problem för oss... Får se om vi kommer ångra besafe-köpet om vi så småningom ska ha den i baksätet på en annan bil. Vilket det kanske blir om maken byter ut sin tvåsitsiga bil framöver... (Nej, ingen sportbil - tyvärr. Bara en massa lastutrymme...)

  • Ore

    Tumhållning för jobbintervju noterad...

    Ååååhhh, vad sugen jag blev på Cupcakes!

    Fru E: När ska du iväg? (Det är förresten inte grön plupp på dig längre, så du kanske är borta). Hur har det gått med jobb-grejen förresten? Den som du tänkte att du kanske fick backa på?

  • Ore

    AM: Härligt med skrivuppdrag. Och tänk vad tråden är bra till mycket...!

  • Ore

    NEEEEEEJ, vad är det jag läser!!!! Det vrider sig i magen (ont och kräksvarning här med...). Fy fan vad tråkigt. Skickar massor av varma kramar till Herr och Fru E!!!

  • Ore

    Jag har annars en åkpåse med fårskinn, köpt i Ullared för 650 kr, till lillkillen.

    Men den både spräcker din budget litet, och är litet svårtillgänglig...


    Har du någon babybutik i närheten annars? Jag såg åkpåse på specialerbjudande på Babyproffsen för några veckor sedan, tror det kostade 250 kr ungefär... De kan inte vara så jättemycket dyrare till ordinariepris. Och hade jag inte redan köpt en då hade jag kunnat tänka mig en sådan, den såg helt ok ut...

  • Ore

    Parnassia: Den översta och den understa länken gillade jag Det jag inte gillade med den i mitten var att den, till skillnad från de andra, inte verkade gå upp ordentligt över vagnens ryggstöd...? Och sedan verkade den inte ha smutståligt tyg i fotändan heller, men det har jag funderat på hur mycket man använder? För är stövlarna smutsiga så vill man väl ändå inte ha ner dem i åkpåsen...? Då tar man väl av dem?

  • Ore

    Telis: Det låter litet jobbigt att Televinken hela tiden behöver vuxet sällskap/stimulans... Jag är såååå nöjd med att lillkillen kan klara sig själv emellanåt. Att han kan sitta och leka, och jag är i samma rum och grejar med något annat. Det går bättre och bättre med det, tycker jag Han hade för någon vecka sedan stått bredvid maken (som satt vid datorn och jobbade) i uppåt en timma, och plockat alla pennor från två fullproppade pennställ och lagt dem i pappersfacket på skrivaren Ibland tappade han en på golvet, men böjde sig så fint ner och tog upp dem...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!