Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag vill också höra om Island! Ligger det bilder på FB som jag inte sett tro.

  • BrudSommar2006

    Nix, ser inga, men det var ju en läcker bild på dig i orange måste jag ju säga!

  • BrudSommar2006

    AM, jag vet förstås inte eftersom alla har olika tycke och smak, men jag tror att det kan bli jäkligt knepigt att springa runt och leta efter en skräcködla och tro att man ska hitta dig... Det kan vara så att Porchez behöver något mer tips än så, men, men, jag kan ha fel...

  • BrudSommar2006

    Alla provsvaren utom Borrelia har kommit och de visar ingenting. Har svårt att tro att det är borrelia så jag gissar att det måste bli utredning hos neurologen nu. Vet inte hur lång tid det tar att få komma dig. Nåja, först får jag vänta tills imorgon eller måndag med att få sista provsvaret.

    Svärmor har nog precis kommit till Stockholm med tåg nu och håller på att ta sig ut till oss, jag ska försöka ringa henne så småningom. Det är meningen att jag ska vara på hundkurs ikväll men vet inte om jag kan lämna henne själv med barnen hela kvällen.

    Vem pratade om att inte se skillnad på ogräs och plantor som ska vara kvar, Snigeln? Fick mig att tänka på förra veckan när jag var på väg att rycka upp ett stort ogräs i trädgården och svärfar säger att det ska jag låta bli för det är en vallmo! Jag trodde att det var en tistel, typ.

  • BrudSommar2006

    Koko, det är väl inte helt uteslutet med ryggen, det blir väl till att kolla upp det om det inte är MS. Inga prover gav någonting, vitamin B12 är kollat, så nu går jag och väntar på kallelse till magnetröntgen av hjärnan för att kolla om det kan vara MS eller annan inflammation i hjärnan. Sedan blir det till att börja kolla upp ryggen men eftersom det är ländryggen jag har ont i men är domnad hela höger från bh-kanten och ned så lät det inte troligt att det skulle vara ryggen, i alla fall inte där jag har ont. Jag hoppas självklart fortfarande på ryggen men jag har också fläckar på båda benen som bränner till och från och alla symptom börjar ju mer och mer likna MS tyvärr så det är ju det de vill kolla upp snabbast nu.

    Jag fick i alla fall komma iväg på hundkurs igår kväll, svärmor hade det lite kämpigt med griniga barn, men hon klagade inte, hon är snäll när det gäller att passa barnen faktiskt. Det var ringträning, jag fattar fortfarande inte hur vi ska hinna drilla honom till i juli men det är väl bara att hoppas på det bästa. Jag fick prova att gå med en av hennes hundar också och vilken skillnad det var.

    Måste fixa födelsedagspresent till maken, har ju nästa vecka också på mig nu när han ändå inte är hemma, men idéerna rasar ju tyvärr inte in i drivor precis.

    Jag vill inte lämna svärmor själv imorgon igen så jag får skippa picknicken den här gången. Hon är ju visserligen här för att hjälpa till med barnen men jag vill inte att hon ska känna sig utnyttjad medan jag drar hela tiden.

  • BrudSommar2006

    Koko, jag försökte få till det så med remiss för ryggen också men läkaren var inte med på noterna, han sade att nä, nu tar vi det här först. Fast jag tänker absolut tjata till mig en sådan remiss också. Och jag har ju faktiskt ont, jag har så ont i ländryggen att jag ibland inte kan stå rakt och gå långt kan jag absolut inte. Fast det är mitt eget fel för jag har haft ont i flera år och kunde ju inte gå på den magnetröntgen jag fick remiss för när jag blev gravid med Astrid. Tyvärr verkar inte en remiss gälla i så många år, annars skulle jag använt mig av den gamla nu.

    AM, har inte fått upp fibromyalgi på någon av mina googlingar, ska kolla upp det. Hoppas jag inte behöver vänta så länge på att få komma på den här första MR så att jag vet sedan.

    Hos oss vaknar barnen mellan kvart i och kvart över sex varje morgon, usch, önskar de kunde sova till sju, det skulle kännas som sovmorgon!

  • BrudSommar2006

    Vinkar till Parnassia!!! Här får du ett äpple också:Äpple

    Liten, såg just en bild på dig och maken från något bröllop, väldigt snygg var du!

  • BrudSommar2006

    Tinga, det lät ju bra med vikten och specialisten och allt! En helt annan fråga, är det inte OK att prova pergo igen om du får kollat på UL att det bara är ett ägg som kommer att släppa?

  • BrudSommar2006

    Vad bra att picknicken blev så bra! Vi har haft det helt OK här hemma också faktiskt.

    Tinga, jaså, är det så besvärligt att man inte kan säga säkert mer pergo, typiskt.

    Liten, när flyttar ni?

    Snorkis, usch så du har det just nu, hoppas väntan är slut snarast!

  • BrudSommar2006

    Svärmor kan vara rätt jobbig faktiskt, antar att det är därför maken blir så ilsk på både henne och svärfar, men det går ändå rätt bra att ha henne boendes hos oss. Ska iofs bli skönt när hon åker också men jag är verkligen tacksam för all hjälp just nu, speciellt som jag inte har en aning om när maken får komma hem. Fast själv verkar han tro att han får komma hem till helgen, det vore ju verkligen bra.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!