Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hej AM, hur har det gått med bokning av klippning? Värst vad ni har folk hemma på middag hela tiden, själv orkar jag bara inte!

    Imorgon ska jag i alla fall ut och köpa inbjudningskort till Iris kalas, det får bli färdiginköpta tror jag, blir för jobbigt att göra själv. En del inbjudningar har för visso varit på vanligt tunt papper bara, utskrivet hemma, men jag gillar tjockare papper. Antar att Iris inte bryr sig...

  • BrudSommar2006

    Jag känner mig som värsta usla mamman som inte längtar mer efter barnen, det klart att det ska bli mysigt att få hem dem och få krama dem men jag tycker att de är urjobbiga och fullständigt suger musten ur en bara av att vara, utan att de ens bråkar, man får ingen tid själv och jag bara drömmer om hur det var innan barnen då man fick sin egen tid när man kom hem från jobbet och då man kunde gå ut och göra saker. Detta har kommit mer och mer nu sedan jag började jobba igen och får höra vad de andra tjejerna, en del har inga barn alls och de andra har stora barn, gör efter jobbet och med sin tid. Ibland åker de hem och bara slappar i soffan, det var ju många år sedan man fick sitta still i soffan en kväll. Jag frågade maken förut om han inte drömde om tiden innan vi fick barn men det verkar bara vara jag som totalt flippat ur som tur är.

  • BrudSommar2006

    Tror inte att jag är allergisk, maken var ju förkyld för tre veckor sedan och fick dras med det länge, förmodligen på grund av sin allergi. Iris är frisk nu tror jag men Astrid är väldigt snuvig vad jag förstår. Själv var jag ju risig när jag började på jobbet för två veckor sedan men var i princip frisk igen när nu nästa nya omgång kom.

    Grannen är bortrest och bara sonen, 18 år, är hemma. Han har ett gäng kompisar här och trots nio grader sitter de ute och pratar. Deras uteplast ligger mot våra sovrumsfönster så det låter i princip som att de sitter nedanför vårt sovrum och pratar, väldigt störande. De är inte högljudda eller har fest eller så men de stör i alla fall...

    Fast nu ska jag göra ett försök att sova i alla fall, god natt på er.

  • BrudSommar2006

    Tack Oupsie, länken sparad, ska titta imorgon!

  • BrudSommar2006

    Oj, är de redan här!! Stort, stort, stort Grattis!!!!!

    Men nog blev det väl snitt om de redan är här? Eller?

    Jag förstår fortfarande inte hur det gick till, ena sekunden var det inte havandeskapsförgiftning, nästa var det tydligen det och nu är de ute!!!

    Två flickor, åh vad mysigt, så det blev en Ada och en Beda i alla fall!!! Ja det var bra det, jag hade lite svårt att ställa om mig där på slutet.

  • BrudSommar2006

    AM, ja det är liksom inte det att jag vill ut och festa och vill hemifrån, tvärtom, jag gillar att vara hemma, men jag vill liksom vara ifred... De här dagarna när jag fått komma hem, äta något och sedan pyssla med det som behövs så har jag i alla fall haft massor med tid att läsa en tidning eller sitta med en kopp te. Annars måste man vänta till efter åtta med att börja med allt, klar vid nio och så har man en timme av egen tid kvar innan läggdags om man har tur.

    Jag vill inte betala så mycket för en väska för jag har märkt att det inte spelar någon roll om det är riktigt skinn eller inte, det är alltid något som går sönder i alla fall, jag slänger in väskan i bilen, slänger in den i skåpet på jobbet, lägger nycklar och pennor och andra vassa föremål som har sönder fodret i och allt det kommer jag att fortsätta med.

  • BrudSommar2006

    Så inget snitt alltså, men det var ju jäkla fantastiskt bara det! Jag antar att jag också hade en drömförlossning med Astrid, jag bara gillar inte förlossningar punkt!

    Porchez, tycker bara att du förtjänade att det skulle funka den här gången, att ses bara på den andras villkor brukar ändå betyda att man går och väntar och hoppas, bara det inte blir så. Hoppas att han reder ut sin tillvaro snabbast möjligt eller att du hittar en annan dejt snabbt!

  • BrudSommar2006

    Hej alla, har legat magsjuk men nu sitter jag upp, har till och med varit hos tandläkaren, fick avboka igår men fick tid idag för jag var helt desperat men hon hittar inget fel på min tand, skit också. Undrar om det är 48 timmar efter sista kräkningen som gäller på jobbet också, eller om det bara är en dagisregel, annars får jag vara hemma imorgon också, vore förskräckligt om jag smittade ner dem med detta.

    Varför ska det regna idag när Iris ska på utflykt och maken skickade iväg henne utan överdragsbyxor.

    Astrid har sin inskolningsvecka på dagis den här veckan, vad det verkar så trivs maken där precis lika bra som hon, han har ju varit där tre hela dagar nu, han kanske borde hänga där oftare.

    Usch, Iris har fått tid för sin 4-årskontroll, det blir nog inte bra, jag ser ju på henne att hon måste väga en hel del, för att inte tala om att flera av hennes jämnåriga på dagis går henne till axeln. Hon har 134/140 nu.

    Porchez, jag är fortfarande irriterad på att den där karln inte kan ta sig i kragen och sluta strula, bah.

    Inte ryggsäcksäsong, om det är någon gång det är säsong för det är det väl nu på våren när alla ska på utflykt??

  • BrudSommar2006

    Cicci, jag vet ju faktiskt inte hur lång Iris är för vi har ju inte mätt sedan hennes treårskontroll. Får jag gissa så gissar jag på runt 120 cm kanske. Men, men, det ordnar sig, jag tänker vägra remiss till läkaren den här gången om det skulle bli aktuellt för de kan ju inte göra något just nu i alla fall, 165 cm lång är jag helt säker på att hon inte är i alla fall och det var ju först då man skulle kunna börja fundera på åtgärder.

    Jag tror att de ska kunna rita ett plus så det har vi övat med Iris för säkerhets skull, första gångerna började hon med andra strecket på det första strecket och inte en bit på andra sidan, vet inte om det gör någon skillnad men nu kan hon! Sedan har jag hört att de ska gå balansgång på ett streck på golvet, blir nog inga problem. En del har fått hoppa på ett ben, kan inte påstå att hon är någon fena på det men det blir nog bra. Sedan är det väl hörseln och synen som sagt, dem är vi inte oroliga för.

    Du har inte ont i tanden i alla fall då? Min tand ilar som 17 men inte hittar de något fel för det.

  • BrudSommar2006

    Dubbelamning låter förresten inte som någon höjdare men Muggles, de får väl i sig det de behöver i form av immunförsvar och annat även om du bara ammar lite grand? Det gör väl inte så mycket egentligen att du inte har så mycket mjölk, lite av den varan duger väl bra? Hur gör ni på nätterna, tar ni en var eller turas ni om med sömnen så att en tar båda? Ser ni skillnad på dem?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!