• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    start september skrev 2011-03-16 15:51:00 följande:
    Åter efter att ha hört hjärtljud! En fin liten häst lät det som. Det var en chansning att överhuvudtaget höra något så här tidigt samt med moderkakan troligen i framvägg men de hördes!

    Tjoho och tack för tummar!
    GÖTT!!! Jippiiiieeeee!!!!
  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2011-03-16 22:43:12 följande:
    Gissa om det var en tuff förlossning för min mamma! 
  • muggles
    sweetstreet skrev 2011-03-17 06:00:04 följande:
    Kan någon här inne uppdatera mig om vilken vecka Mugglan är i nu????
    V30 imorgon darling! Aha, var det så tidigt som v33 som er lilla tjej föddes? Hade jag glömt...
  • muggles

    MSW: vilken koll du har! Imponerad! Tråkigt att höra att du bröt ihop igår Tur maken kunde trösta... Kram!

    Nenne: lycka till med renoveringen - låter som att det blir finfint när det blir klart!

    Telis: haha, blöjhistorien var charmig

    Håll tummarna för mig kl 10 - ska ha mitt utvecklingssamtal (läs: prata lön). Vill ha 3% i år men vi får väl se...

  • muggles

    Porchez: låter lovande med nya grabben! Hoppas verkligen att han inte är ngn player. Lycka till med jobbet, hoppas du får det.

  • muggles

    Ore: du får jättegärna hälsa på 8/4!!! Men får jag be dig kika förbi här i så fall? Jag kommer nog inte vara så rörlig... (för jag hoppas ju på att A och B är kvar i magen då). Stackare som hade så ont och höll på att svimma

    Lappis: jag såg nog samma inslag som Fossing igår. Tydligen har Tepco inte informerat regeringen om all info och dessutom försenat, så paradoxalt nog vet vi i väst mer och snabbare vad som händer (eftersom våra experter tydligen är där och mäter själva). Usch, det är jättehemskt det som redan har hänt - tänk så många som förlorat sina hem och allt de äger och har. Och så kanske strålning på det.

    Tillbaka från utv.samtalet som var väldigt bra! Jag har nog aldrig fått höra så mkt beröm *glad* Fick det jag ville i lön och en förfrågan om vad jag tror om en (mellan)chefstjänst när jag är tillbaka. Ja tack sa jag Fast jag tar det med en nypa salt eftersom min chef är världens veligaste och kan ändra sig 100 ggr på vägen dit, men det lät seriöst. Om det blir av så verkar det bli av till hösten el så, så det var inget konkret nu iaf.

  • muggles

    Iaf, när jag var på väg därifrån så kändes det inte alls bra i magen, så jag är uppenbarligen inte sjukskriven i onödan Jag har iofs inte haft chansen att vila så mkt idag alls än (jo nu ligger jag i soffan) för jag var uppe rätt tidigt och hjälpte mamma få iväg Moa till dagis (mamma lämnade som hon brukar på tors), sedan dusch och frukost, så iväg till samtalet med chefen. Sedan lunch med kollegerna på jobbet och då sa magen stopp. Känns som en "tyngdkänsla", inte alls behagligt. Man vill bara hålla upp magen med en hand för att avlasta och gå och lägga sig. Tänk vad snabbt det har gått uför!

  • muggles
    Lapinette skrev 2011-03-17 15:04:19 följande:
    mugglan - soffläge beordras!!!! Och vad härligt att samtalet med chefen var så bra. Själv hade jag hr/tillika mamman i företaget här som satt och grät och sa att jag var oersättlig. Vi hade ett väldigt öppen och rak konversation vilket kändes bra.
    Gött att höra att man är oersättligt men jobbigt att hr-tantan gråter
  • muggles
    sweetstreet skrev 2011-03-17 16:51:01 följande:
    Mugglan!
    Vad ROLIGT med ditt utv samtal!!! .-) Hoppas du får tjänsten!!!  
    Men NU får du minsann VILA!!!!!
    Inga tyngder i magen inte! Det vill vi itne veta av. Ligg still och ät lite choklad och läs en god bok eller något. Kanske sova???  
    HÄRLIGT att du är i vecka 30 snart ändå! Tänk jag tycker ändå det gått rätt fort sedan man var så förtvivlat orolig vid er operation....
    Kanske inte känns samma för dig såklart, men efter att det vände tycker jag ändå att tiden knatat på rätt bra. Och ja nu är du snart uppe i samma vecka som när vår dotter var då hon föddes. Och DET gick ju bra!

    Ett TIPS är att OM de inte kommer tu pang bom, utan om det blir som med mig. Alltså då gick ju vattnet ungefär 2 dygn innan hon kom ut. Så fick jag ju STEROIDER. Detta för att då utvecklas lungalvoelerna snabbare. Det tar ca 24-48 timmar för steroiderna att ge full verkan så i mitt fall var det ju idealt att lillskruttan stannade inne två dagar till. Jag tror det var detta som gjorde att det hela ändå gick såpass bra som det gjorde. Hon behövde aldrig få en massa syrgas etc eftersom lungorna var utvecklade då hon kom ut. Annars sker detta inte till fullo förrän i vecka 34. Det var därför man helst ville att hon skulle stanna kvar upp till en vecka när jag kom in då vattnet gått. Om jag varit i vecka 34 hade de nog tagit ut henne mer eller mindre direkt.

     
    Om jag får tjänsten el ej beror mer på om det blir ngt tjänst alls. Med tanke på min veliga chef alltså Men om det blir en tjänst så tror jag inte att ngn annan får den. Inte för att vara kaxig utan det blir så med tanke på vad jag jobbat med hittills - ingen annan är lika kvalificerad till just den. Äh, det låter ju inte bra det här men hoppas ni förstår...

    Ang födsel så är det likadant här i Sverige. Man ger det där ämnet (kortison?) för lungmognad, om man hinner, och försöker stoppa förlossningen så att det hinner bita. Tills v 34, då man inte försöker stoppa förlossningen längre.

    Men idag är vi på delmål 2 - v30. Tjohoooo!!!!!!!!!!
  • muggles
    viktualia skrev 2011-03-17 18:02:25 följande:
    Nenne-mer fnissiga inlägg från dig!!! Saknar dig ibland..
    Håller helt med!
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!