• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Skååååål härifrån också!!! Måste sätta en pizzadeg nu...

  • muggles

    BS: vilken skräll! Och chock Det är jättejobbigt med abort, både fysiskt och psykiskt men samtidigt är det inte kul för ett barn att komma till världen och vara oönskat. Visst är det ironiskt att du kämpade så med Astrid och så kom det här till bara sådär, verkligen otur. Kram!

    Tinga: lät himla gott det du beskrev! Blev särskilt nyfiken på parmesankorgen... Kul att bli klar med renoveringen, hittade ni schyssta ledstänger någonstans?

    Shit vad ont jag hade i framfogen i natt!!! När jag hävde mig upp i sittande läge i sängen (för att gå på toa), så nästan studsade jag till av smärtan. Och sedan fick jag ta stöd mot garderoben när jag haltade fram de första stegen. Oj oj, kommer inte ihåg att det var så här när jag väntade Moa...

    Igår var vi på väg att göra lunch när grannen knackade på och undrade om vi ville grilla korv med dem. De hade bjudit in halva gatan, så vi fick tillfälle att prata med ännu fler grannar än de som bor närmast. Herregud, det är löjligt: i 6 av husen närmast är det bebisar på gång from mars-maj... Vi kan bilda egen föräldragrupp!

  • muggles
    fru AM skrev 2011-03-21 10:14:17 följande:
    Mysigt att grilla för alla er med uteplats ... ! Vi skulle väl egentligen kunna grilla på balkongen - fast men egetligen inte får ... 
    Vem ska era grannar klaga hos?!
  • muggles

    MSW: det känns alltid bättre på morgonen/dagen. Då har jag aldrig ont som tur är. Men nätterna är lite jobbiga nu, det får jag lov att erkänna... (fast säkert inget mot Oupsies så jag ska väl eg inte klaga). Sedan så kan jag oftast peppa mig med att det nog inte är så många veckor kvar, så det är ju som tur är inget bestående.

  • muggles

    Nenne: lät som en jobbig natt men jag tror det går över även om du fortsätter amma. Kör så länge du tycker att du vill, tycker jag.

    Här har vi en sjuk Moa hemma - IGEN! Fjärde gången hon är sjuk sedan i julas, jag fattar inte. Hon som nästan aldrig är sjuk annars; det brukar vara typ ett halvår emellan. Ont i öronen och feber, så ingen chans att det går över snabbt heller Det är ju inte direkt vilsamt med henne hemma. Mamma är här och gör det mesta med henne men hon är ju och rycker i mig också "mamma, kolla på det här", "mamma, jag har ont i örat", "mamma, jag vill se på barn-tv". Suck. Ja ja tur att vi har min mamma, annars hade maken fått vabba för jag orkar inte ta henne en hel dag just nu.

  • muggles
    Oupsie skrev 2011-03-21 23:07:46 följande:
    På tal om att ta sig upp ur sängen, tänkte på det du skrev Mugglan, när jag var gravid så rullade jag i princip ur sängen. Från sidan, lyfte överkroppen med hjälp av armen, puttade ner benen med hjälp av andra armen, sen försöka putta sig upp från sängkanten för att nästan välta ur sängen, kände mig som en strandad val .

    Och du Mugglan, gnäll på! Det gör ju ont för tusan, och då får man faktiskt gnälla .
    Jag gör så också med undantaget att jag klarar att få ner benen utan hjälp av armen Alltså, även utan foglossning skulle jag inte komma ur sängen annars, magmusklerna är ju uttöjda som tusan så där är ingen hjälp att vänta. Men det gick bättre i natt. Tror att framfogen straffade mig för den där 1,5h som jag stod hos grannen och hade trevligt i söndags (korvgrillningen). Det gick bra då, kände inget då, så det är så lurigt när det kommer som efterslängar. Jaja, övergående... *mantra*
  • muggles

    Oupsie: har foglossningen blivit lite bättre el är det samma helvete som förut? Spännande med lgh - hoppas försäljningen går bra!

    Nenne: hoppas natten var normal igen!

    Sweet: lycka till med nytt jobb och surt med artikeln

    Just det, hur har det gått för gosnosen tro? Hon måste ju nästan ha åkt in nu...

  • muggles

    Ore: jag räknade med att lillkillen skulle vara med Men det går så bra så!

  • muggles

    Besök hos BM idag gav SF-mått 33 cm (motsvarande v36 för enling) och enl egen mätning 104 cm midjemått. De har rikligt med fostervatten båda två så de snurrar runt som cirkusartister därinne. Ada som legat som nr1 förut låg nu som nr2 i tvärläge(!) medan Beda låg med huvudet ner. Jag ska nog ha en jäkla tur om jag får föda vaginalt känns det som... Frågade BM om TENS-apparajten också men hon visste givetvis ingenting.

  • muggles

    Snorkis: grattis till lilltjejen! Vad härligt att hon boxas därinne, en liten tuffing minsann!

    Izzie: lycka till på KUB idag!

    BS: kram till dig!

    Vänner: oj missade att lillprinsen fyllde år nyligen, var det 19/3?

    Idag är Moa på dagis igen, skönt att bli lite ensam i huset.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!