• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Godmorgon.


    Var så trött att jag inte orkade in igår. Gick en liten sväng på stan efter UL men fick panik bland alla julklapps stressade människor så det blev bara ett snabbt besök på NK och en handkräm till mig sedan hem.. 


    Sweet: Usch, vi har samma problem med våran tjej och hård i magen.. sen on började på nya fsk så har hon lagt om magen helt.. Bajsar varannan dag eller så och hård klump.. Hon har aldrig fixat fullkornsvälling förrut men nu kan hon dricka det så det hjälper en del faktiskt och sedan massa russin och försöker få i henne päron och vatten.. Hoppas det går över snart.


    Jag och sambon träffades på nätet -03 och blev med eller mindre tillsammans direkt. Flyttade i hop april-04 och sedan har det rullat på. Han friade 05 men sedan har det varit lite upp och ned och sedan kom dottern och nu är jag gravid igen.. Men får nog fria igen sedan när vi skall gifta oss  Han friade hemma vid köksbordet dagen före min födelsedag , hade lagat fin middag och var helt stressad hela middagen. Jag hade varit på lite AW innan så jag fattade inte riktigt, sedan så vid efterätten så märker jag att han äter med höger hand och han är vänsterhänt. frågar varför han äter med fel hand.. och då frågar han och tar fram 2 gröna gummisnoddar som skulle symbolisera ringarna  Väldigt gulligt, sedan gick vi med dom tills ringarna kom


     


     

  • smint

    Oupsie: Skönt att en tenta är klar men hu vad jobbigt med en till. Förstår att du får jobbigt att sitta efter ett tag. 


    UL gick bra, det hade inte ändrat sig nämnvärt vad hon kunde se, så hon ville att barnläkaren skulle titta på bebisen när den är född. Vikten nu var c.a 1.9 kilo precis som den skulle i denna v. Men den hade vänt på sig igen, sist BM kollade låg den med huvudet nedåt. Nu var huvudet under revbenen rumpan åt sidan och fötterna nedåt.. kände nog det i helgen när det bökades runt en massa..


    Men tycker alltid när jag varit hos BM och dom klämt på magen och hon tryckte med ul grejen långt nere i bäckenet att jag har så ont dagen efter.. 


    Nu skall jag läsa ikapp lite till...


     

  • smint

    Cissi: Lät jobbigt med den gamla mobilräkningen. Men det var kanske värt det  


    MSW: Jo det hade ju varit skönt att det skulle ha rätat till sig, men ul.barnmorskan sa att ofta så påverkas den i magen, speciellt det vi har av mammans hormoner och när den kommer ut så kan det ändras. Men i annat fall så ger dom lite förebyggande antibiotika annars tar dom bort om det är ngn förträngning. 


    Ah en efterätt, kanske skall fundera på om jag skall göra något sådant, vi skall fira med sambons familj i år och dom gör lite på annat sätt än min familj. Skall klura på det. 


    MSW: Ja du var ung, jag trodde jag var yngst här inne  


    PB: Hur gick det igår hos doktorn?  Gissar att det var ganska dränerande och att du kanske är trött idag?


    Snaily: Sover du?   Trodde det var du som var inne inatt och skrivit men det var ju porchez.


    Porchez: Du kommer finna kärleken när du minst anar det, kul att det var ett roligt gäng att festa med

  • smint

    Glömde ju att kommentera medletids bröllop. Vi var på ett sådant i maj, och det var nog det märkligaste bröllop jag varit på. SKitsvårt att hitta kläder, men man kände sig som på en maskerad. Middagen var på en medeltidsrestaurang i gamla stan och det var mkt märklig mat och inte speciellt mkt. Öl och mjöd att dricka..  Var väldigt trångt och det kom aldrig i gång ngn riktig fest stämmning efter, jag och sambon som dessutom var krasslig smet vid halv 11 tiden till hotellet vi skulle sova på..   Men som sagt hoppas jag aldrig behöver klä ut mig igen.


    Snaily: Ja så sa de andra också, åh so roligt med medeltidsbröllop och med lite annan mat än toast skagen.... jaja

  • smint

    är inte heller så förtjust i hjortron, men ost och vin Men inte nu då.. Men har beställt ost av "svärfar" vid deras nästa resa till frankrike..


    AM: Haha ja bridezilla varning på det, jag vill ha åska  Tryggt att ni inte hade låtit gästerna spöka ut sig.  


    Hyra åskmaskin var ju ett bra tips annars  Men där hittade vi något roligt, sambon hyrde sin medeltidsdräkt via filminstitutes kostymuthyrning i frihamnen.. jag var där och lämnade tillbaka den och milde tid vad kostymer dom hade, så det är ett hett tips om ni någon gång skall på maskerad och har svårt att hitta på kläder. Fanns även för barn.. 


    Cissi: Hihi roligt sagt av din far


     


    Undrar hur mkt barn kan hosta, stackarn hostar så mkt nu så jag vet itne vad.. Men hon hostar inget på natten som tur är.. Hon får lite astma medecin 2 gånger om dagen som jag tror hjälper en del. Skall kanske öka på det lite på dagen..


     

  • smint

    PB: Megakram till dig vännen. Men tur att du fått träffa en sådan bra läkare, hoppas nu bara FK inte kommer bråka.

  • smint

    MSW: jag är 31, så det kanske finns flera yngre, men då har jag missbedömt några i så fall

  • smint
    MSW skrev 2010-12-07 16:09:07 följande:
    Smint: ok.. Vi är väl några/någon till under 30, har jag för mig..
    Okej  Lycka till i jakten på glad gubbe, tror på december

     


    Ego: Har världens sämsta eftermiddag ever med dottern, hon skulle inte sova middag trots att hon är sjuk och att hon vaknade när sambon åkte till arlanda tidigt i morse.. bråkade i 1,5 timme sedan gav jag upp så nu är det fullt ös och mutor fram tills 19..  då kommer jag somna också.. 

  • smint

    Har också sett fina på både hm och kappahl, men på hms hemsida verkar det inte finnas något.. Och kappahl har inte ngn webb shop

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!