Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    hejhej!
    Nu har snigelfamiljen (halva, utan korv) åkt hem. Trevligt, trevligt – och gott fika hade de med också! Promenaden blåste bort, herrejäklar, vad det blåst! Nu verkar det ha avtagit något men det är ändå skrammel av soptunnor, snöskyfflar och grannens Fiat som far omkring därute. Yngla är verkligen ursöt, log mest hela tiden (utom när hon sov). Solig

    Åh, jag skulle gärna åka utomlands för skattepengarna, men jag vet inte om vi skulle komma så långt. Vad jag anser är mycket pengar är ju en lunch för en annan. Men NYC skulle jag gärna vilja se snart igen, och gärna innan Sweetie flyttar därifrån! 

     

  • nennesjuttioåtta

    sitter och lugnar ned mig efter att ha upptäckt att Biltemas maskeringstejp precis förstört våra nya tapeter i köket.  

    Todilo, va händer en fredag som denna annars? har ni blåst bort?

    Lapinette – Du borde starta resebyrå. Lapinettes glam och romansresor

    Fru E Tänker på dig! 

    PB – jag ska kolla vad den heter, den är iaf väldigt bra. Det finns en annan sort som man inte behöver bricka i halsbandet till (den är ganska stor) men vår katt hade fel sorts chip i nacken för det. Återkommer!
     

  • nennesjuttioåtta

    Du kan ställa in så att katten (katterna) antingen kan gå in och ut, eller bara in (om ni åker iväg och vill ha dem inne) eller bara ut. Du ser även på displayen om katten är inne eller ute (kan ju bli fel ifall att du släppt ut den genom vanliga dörren, men då vet man ju det). Det enda är väl att den låses inte upp förrän katten trycker på dörren, hade varit bättre om den låstes upp när hon var någon dm ifrån. Men det där lär de sig ju, fast Nancy är lite trögfattad så ibland har hon inte tålamod att vänta på att den låses upp utan hon kikar ut men trycker inte på luckan och sen tjatar hon på en att man ska öppna dörren åt henne. 

  • nennesjuttioåtta

    Snaily – tur vi inte tog en promenad, vi hade ju kunnat landa vart som helst! Okladdkakan smakade gott idag med!
    Vi har klagat hos Biltema så nu ska vi fota och reklamera och fanimej ha hit en målare som gör om hela den väggen.  

  • nennesjuttioåtta

    Nu sover Pricken som vanligt igen, t o m något längre första passet – ända fram till kl 4! Och igår somnade han i min famn, jag petade ut bröstet och satte i nappen och någon sekund senare var han klarvaken och låg och pratade, skrattade och log sitt soligaste leende. Jag kunde inte hålla mig så vi småpratade lite, skrattade och hjärtat pinglade av kärlek och jag pussade honom helt blöt och sen fick han ligga och prata med sin nalle och greja med nappen medan vi plockade i köket. vi hörde honom prata och prata och helt plötsligt hade han petat in nappen och somnat, av sig själv. Glad och nöjd. Repris på den, tack!

  • nennesjuttioåtta
    snaily skrev 2011-03-25 13:33:24 följande:
    Söta lilla Nancy! Som inte tycker om mig, ens i civila kläder.
    Ja, att hon blev så harig när du kom, hon måste ju känna igen dig (eller är det veterinärdoften som inte går ur? )! Värsta low-ridern, magen tog nästan i golvet när hon ljudlöst smög ut.

    PB Ja, men det är lite trixigt att logga in för de ser ju inte vad de har för nummer och tassarna slinter lätt på knapparna. Annars finns ju denna variant. www.coolstuff.se/Cat_DoorBell
  • nennesjuttioåtta

    Lappis – fast man betalar ju mycket för servicen. Sen när du har en färdig paket så kan du ju sälja den vidare, då behöver du inte leta igen.

    PB – Det finns ju kattluckor med magnet också, men då kan de dra in allt möjligt (spik, lyktstolpar, cyklar och hjullastare). De fastnar även med halsbandet i fönsterbleck, trädgårdsmöbler, andra katter med samma luck-sort, dragkroken på bilen. Köp INGEN sån. Då måste ni ju köpa ny dragkrok sen när katten dragit loss hela kofångarn.

     

  • nennesjuttioåtta

    lappis - Snaily tog stygnen ur tassen på Nancy i somras. Och det gjorde säkert inte ens ont!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!