Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Fossing77 skrev 2011-03-30 22:16:21 följande:
    Nenne - Härliga unge! :) Mira kör hasning hon. Drar sig fram med armarna och puttar på med fötterna när hon vill att det ska gå snabbare. Samlar damm som värsta moppen! ;) Idag stod hon på händer och tår (!) och såg ut som hon skulle göra armhävningar. ;) I förrgår klättrade hon upp i nedersta hyllan. Eller ja, hon fick upp överkroppen de 2 dm som behövdes för att komma in där.. Det börjar bli farligt ;)
    Du kanske skulle sy en tröja av microfibertrasor? Ja, det är solhälsningen här med, eller är det hunden? Vad kul att de är i startgroparna nu. Lugnet före stormen, I guess.....  
  • nennesjuttioåtta
    Fossing77 skrev 2011-03-30 22:20:27 följande:
    Bra tips! Jag har köpt vansinnigt dyra löparskor som nu ska premiäranvändas... Man behöver ju varken iPod eller tidtagarur om man sjunger din låt det ser ju jag det... :D
    Ett till tips: Jag kör ett kom-igång-schema från marathon.se. DÅ går man först 15 minuter, sen springer 3 min, går 2 min, och upprepar detta 3 gånger. Så då tränar man 30 minuter. Så ökar man successivt själva springdelen. 
  • nennesjuttioåtta
    Fossing77 skrev 2011-03-30 22:23:01 följande:
    Kappahls pyjamasar funkar hyfsat i dammuppsamlingssyfte... men microfiber kan vara lättare att skölja ur Skrattande Jag är mest nöjd över att hon verkar bli en krypare, båda grabbarna har varit rumphasare så det här är skoj. Men det lär man väl få ångra att man tycker... He he!
  • nennesjuttioåtta

    Just det – BS!!! Hoppas du mår bra! Vilken grej att det blev mf så du slipper fundera över de där abortpillrena och allt med det. KRAM!!!

    Lappis vinkasse – vad blir det för mat och dryck i helgen? Det är för lite glamour här (hemma)

  • nennesjuttioåtta

    Hattis – jag ska ju hänga med med fötterna också. Maken gjorde cykelpremiär igår (träning alltså, han cyklar ju hela vintern till jobbet) och frös visst mest om fötterna. Rumpan sa han inget om, jag brydde mig mest om framsidan så inte den inverterats

  • nennesjuttioåtta

    Dä få bli E-types senaste.

  • nennesjuttioåtta
    Fossing77 skrev 2011-03-30 22:32:14 följande:
    Åh tackar! Ska skrivas ut och hängas på kylen :)
    Rätt! Ingen återvändo!
  • nennesjuttioåtta

    MSW
    Fänkålssoppa med rökt lax 
    Blomkålssoppa med baconströssel
    Potatis- och purjolökssoppa

    samma procedur med alla. Koka valfri grönsak mjuka i 1 liter vatten med buljongtärning. Mixa slät med creme fraiche. Toppa med något extra gott.  

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!