• Leksi

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    GRATTIS LANOVIA!!!
    Gud vad roligt!!! HjärtaNalleHjärta
  • Leksi

    Andbeyond, nu är det nära!! Förvånad
    Hoppas du får sova inatt och så kan det sätta igång ordentligt imorgon när du är utvilad tycker jag. Glad
    Oh, så spännande!!

    Och Fru Sy! Vad händer hos dig? Hoppas illamåendet går över helt och hållet. Om det är förlossning på g är det ju skönt att inte vara helt utlakad innan.

    Håller tummarna för er båda!

  • Leksi
    Hvidbrud skrev 2011-03-23 20:31:50 följande:
    Har haft finbesök! Vilka fina kvinnor jag känner!
    Trådbesök?
  • Leksi

    *kramar Heloise & bjussar på lite mörk choklad*

  • Leksi

    Kul med barnvagnsbio förresten! Det finns inte i min håla. Vad såg ni för film?

  • Leksi

    Snälla, jag behöver er hjälp med två saker.

    - Hur får man en bebis att somna & sova helst några timmar i sin spjälsäng? Hittills har han sovit hos oss i dubbelsängen men det börjar kännas alldeles för osäkert när han ligger där ensam innan vi gått och lagt oss. Trots att vi bullar upp med kuddar och täcken buffar han sig ut mot kanterna. Han kryper ju nu och vill helst öva på det även i sömnen!

    - Vart ska vi åka på semester en vecka i sommar? Som passar en ett-åring och som inte ligger alltför långt från Uppland? Vi har pratat om att hyra stuga på Öland eller i Bohuslän men är lite osäker på om vi verkligen kan åka bil så långt. A är inte speciellt förtjust i att åka bil men det kan ju iofs bli bättre till i sommar. Har ni några smultronställen i mellersta Sverige?

  • Leksi
    Fjällbruttan skrev 2011-03-24 14:06:07 följande:
    Lite Ego minst sagt, men jag la just in en bild på Grodan då hon står upp, hon är så nöjd just nu över det!

    Mindre nöjd över en ny tand och förkylning...

    Fast just nu är det tyst för hon har lyckats få upp ett skåp och sliter ut ljusmanchetter hej vilt, jag låter henne hållas så jag hinner sitta här  
    Oh så söt hon är! ♥
    Min A är i precis samma fas nu! Ska bara ställa sig upp mot allt och lyckan i livet är om mamma eller pappa har tid att går runt med en! Skrattande
  • Leksi

    Tack för tipsen om Dalarna, det ska jag definitivt titta närmre på!

  • Leksi

    Undrar så hur det går för Andbeyond...

  • Leksi
    Hvidbrud skrev 2011-03-23 22:13:12 följande:
    Leksi: i början tog vi bort ena sidan av spjälsängen och satte den mot min sida av sängen och mot väggen, så att den inte kunde glida ut. Så låg hon där och sov eller mufflade sig in mot mig. Senare, samtidigt som jag slutade amma, sov jag i gästrummet och maken la henne och tröstade henne på natten. (Spjälsängen sänkte vi och satte på sidan igen) det tog nog 5dagar sen kunde jag komma in i sängen igen oh hon var amningsfri och sov nog 4-5tinmar där utan att vakna. Vi tog INTE upp henne och tröstade henne utan gjorde det i sängen. Man får ha tålamod i några dagar...
    Åh jag bara känner redan hur himla dålig jag kommer vara på att genomföra detta projekt... Att inte ta upp honom och så menar jag, jag är så himla blödig. Eller alternativt att ta upp, trösta och sen ner i sängen igen, sjutton gånger om så krävs, tills han somnar. Båda alternativen känns lika olockande.

    Att ta bort ena sidan på spjälsängen och ha den mot dubbelsängen har vi provat i höstas men det fungerade inget bra för då la sig katterna i den. Är det inte det ena så är det det andra liksom.

    Hur gammal var E när du slutade amma och sov i gästrummet?
    Börjar känna att det snart är dags kanske. I maj när han blir 1 börjar jag jobba heltid och då behöver jag nog få sova på nätterna.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård