• Leksi

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidbrud skrev 2011-02-01 10:10:03 följande:
    Ja, läkare i morgon. Bara att hålla tummarna för sjukskrivning innan havandeskapspenningen träder ikraft. Sjukgymnasten skrev att hon rekomenderade sjukskrivning pga kraftig foglossning.
    Hoppas verkligen du får träffa en vettig läkare imorgon och att Försäkringskassan inte sätter sig på tvären!!
    Med ditt jobb kan man ju verkligen inte jobba när man har så där ont. Kram & lycka till.
  • Leksi
    Fru sy skrev 2011-02-01 20:49:55 följande:
    Jag finns här i bakgrunden och tänker på er alla, orkar bara inte skriva riktigt. Är jobbigt att ligga och skriva, tar sån tid och gör ont i armen.

    Imorgon skall vi på koll igen, känns skönt. Tycker det trycker på lite mer neråt emellanåt så ska bli bra att kolla upp det. På eftermiddagen sen kommer mamma, hon stannar även på torsdag. Så nu kommer jag ha sällskap och hjälp här hemma till på söndag Mamma har tjatat om att få hjälpa till här, nu känner jag mig redo för det... nu ska jag hoppa (gå sakta) in i duschen och sätta mig på en pall och duscha, var en vecka sen sist så det är välbehövt.

    Kramar alla
    Då håller jag tummarna för er också imorgon!

    Vad härligt med mamma-besök! Tjohoo! Både att få lite sällskap och hjälp därhemma. Förstår att det måste vara väldigt påfrestande att ha det som du har det. En dusch per vecka, bara det liksom! Hoppas den var skön! Skrattande
  • Leksi

    Grattis Fru Bygg!! Så roligt!! {#emotions_dlg.flower}

    Skönt att allt såg bra ut Fru Sy! Underbart för varje vecka som Orvar får ligga kvar och gona sig. Skrattande

    Grattis Lanovias lilla E på 1-års dagen!! Hipp hipp hurra!! Förstår att det måste kännas sentimentalt idag.

    Härligt med UL Ninnis!! Men då är det hela tre grabbar som väntas här i tråden om jag inte har helt fel? Ninnis, Fru Sy och Hvidis. Blompojken börjar få konkurrens!

  • Leksi

    Vi firade alla hjärtans dag med att bråka. Rynkar på näsan Maken gick och la sig halv nio och jag satt framför tv:n och surade. Mysigt värrre... Gråter

  • Leksi

    Hoppas lilla Ellie sover bättre idag Villemoa! Jag förstår precis hur du känner det, är så himla jobbigt när man inte kan få dem att somna, man känner sig så himla maktlös.

  • Leksi

    Grattis Soldemor till framgångarna på kattutställningen! Wohoo! {#emotions_dlg.flower} Skål
    Hur gick det för din andra katt förresten (eller är det samma?), som hade problem med kisseriet för ett tag sedan? Fungerade det med feromonerna?

    Våra katter fick sig ett välbehövligt bad i helgen, inte så uppskattat men skönt att ha gjort. Tror det var 2 år sedan sist. *skämshatten på*

  • Leksi

    Lycka till med nya dieten Ingis! Låter som något min man skulle kunna gilla...

    Underbar helg ni verkar ha haft Ninnis! Glad Och skönt med sovmorgon på måndagen sen. Grattis i efterskott på 12-års dagen! Och till halva graviditeten avklarad! Härligt! Gravid

  • Leksi

    Lanovia, jag känner precis som du. Slutkörd, trött, less, ingen lust att gå upp på morgonen. Jag lägger allt mitt hopp till att det kommer kännas bättre när våren kommer och det blir lite ljusare ute.
    Hoppas din kropp slutar uppföra sig sådär dumt och lura i dig massa saker (om det nu inte är en liten på gång förstås då är det ju heelt ok!). KRAM!

  • Leksi

    Bruttan, hatten av för dig! Förstår inte hur du orkar, hoppas hela din familj får bli friska snart!! Du måste vara en superwoman! Jag håller på att bryta ihop av all jävla vardagsblä och då har jag ändå bara ett barn att ta hand om.

  • Leksi

    Vad härligt med hund Blommis!! Skrattande Helt fantastiskt söta!! *smälter*
    Och jag tror som Hvidis, det kommer bli hur bra som helst. Glad Solig

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård