• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Mamma yxor?!? Mammabyxor!

  • Hvidbrud

    Daa: usch så obehaglig bilfärd! Men gulleparvlarna som möblerar om är ju för bedårande!

  • Hvidbrud

    Semlor.... Dreglar... Stort lock att skopa i sig grädden, inkrom+malda mandlar+socker och osötad grädde! Var hittar man det i Malmö?

  • Hvidbrud

    Totalt ego inlägg- hurra!!! Idag kom jag ner på normalvikt enlig BMI! Äntligen! Så det firades med entrecote potatisgrattäng och gott gott rödvin. (nej jag tänker inte väga mig igen på en vecka ) Det går seegt, men det går nedåt! 6 5 kg så är jag super supernöjd! (ja om 3-4 kg ochså)

  • Hvidbrud

    Tack start september! Jo, jag ammar fortfarande. Nu när han har haft feber några dagar har det blivit ganska mycket. Kanske var det det som tog knäcken på det sista enisa kilot? Annars är det barnvagnspromenader och småbarnsstress- och sporadiska 'hypnossessioner' med en app i mobilen medan jag somnar. Tycker att den har varit en bra knackning på axeln när det gäller att inte äta för mycket och stoppa i mig det som är bra för mig.

  • Hvidbrud

    Heloise: tror du inte det kan ha lite att göra med din oro över sammandrgningarna? Mycket stress och oro som kom tillbaka och kroppen reagerar med illamåendet igen? Bara en tanke. Tänker på dig och hoppas att du mår bättre nu. Kramar om! Och vilken sockerpärla hon är med sina tofsar på FB! *hjärtar*

  • Hvidbrud

    Oh! Det måste räknas som hårdträning, september!
    Godmorgon på er alla denna vackra måndagsmorgon. Solen strålar, snön gnistrar på taken och måsarna flyger på rosa vingar i soluppgångens skär. Man borde inte gå ut idag , men vi är redan försenade, så nu ska jag locka två lekstugan barn i varma kläder och overaller och mössor och vantar och underställ och mig själv också och ut och brottas med snöblasket... 27min till samling och nu basar minsten.... jag vägrar stressa!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård