• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Åh! Vinkar tillbaks till Daa och hennes nu röda plupp.
    På tal om röd, så har indianerna kommit intågande i mitt liv igen. Inte konstigt att jag och maken höll på att äta upp varandra... (på det trevliga sättet...) Så lu ska menskoppen kokas upp och minipillerna avprövas. Blä för hormoner, men helre det en en omplanterad graviditet just nu! Det håller inte skutan till. (men kanske om ett pår år... Efter ett samtal jag och Ninnis hade om ödet och förutbestämt liv och hur och så vida, har jag fått lust att tänka om. På det där fotbollslaget blommis talade om en gång i tiden... )

  • Hvidbrud

    Fru e: lycka till med operationen. Skönt att få ett datum på. Veckan efter kanske vi kan få till en träff?

  • Hvidbrud

    Usch blomman!!! Åh, så förfärligt för din syster och babyn och alla involverade! Och vilken fantastisk tur att det fans läkare att få tag på och att ambulansen kom i tid och allt som ska klaffa när det handlar om sekunder för att få behålla ett helt människoliv. Nä, tanken på att mista ett barn är otänkbart för mig.

    På tal om bränder så luktade det bränt här i fredagskväll. Jag susade runt som en blodhund i lägenheten, inget här- pustar ut. Sen hörde vi brandkåren och tittar ut och ser hur det bolmar rök från paralellgatan och det blåste rakt på oss. Det visade sig vara en brand på andra våningen, trapporna hade varit rökfyllda och de boende hade ingen stans att ta vägen. En man vårdas på brandskadekliniken i Linköping och en annan här i Malmö. Vi var förbi i går och kollade på den svarta fasaden och krossade rutor. Pratade med en kille som bodde högst upp dom höll på att ränsa lägenheten från sot, om hur förfärligt det var att inte veta om det skulle sprida sig eller hur man skulle komma ut. Nä, usch, får helt ont i magen.
    Oj, nu kallar barnen på min uppmärksamhet! KRAAAM!!!

  • Hvidbrud

    Ea: du jag kom att tänka på att jag har en serie yogaövningar som jag fick av min yogi efter mitt mf som skulle vara bra för att förbereda livmoder för befruktning . Skulle du vilja ha dem?

  • Hvidbrud

    Lanovia: herre min je! Nä idag ska ni nog verkligen inte göra många knop- inte resten av veckan heller hoppas jag. Ta hand om er och få restituerat ordentligt. Massor av styrkekramar!

  • Hvidbrud

    Liten halvfebrig kille som vägrat släppa bröstet inatt... Tur att det är dagisdag för e så jag och j fått sova lite extra. Han verkar pk i övrigt så jag tror att fler tänder är på väg.

  • Hvidbrud

    Jag är fortfarande sugen på saltlakrits... Varför har vi inget hemma? Hmm tror att jag ska köpa en sån lyxburk med habanerolakrits som är så starkt att man inte KAN äta mer än en... Den borde man kunna gömma till emegency, som nu... Slutsde förresten med mini-pe efter första pillan. Jag vet för mycket om kroppen och känner mina hormoner allt för väl för att kunna övertala mig själv att proppa mig full av hormoner. (och lillkillen med för den delen, eftersom jag ammar fortfarande) Så nu blir det avbrutet eller kondom och säkra perioder (problemet är att jag blir så innobombenskåt när jag har äl och så dum och djurisk att jag bara vill HAAA och struntar i konsekvenserna... Tja, fotbollslag var det ja! Har någon här hört om något hormonfritt alternativ som inte heter kondom eller pessar?

  • Hvidbrud

    Heloise: fina du!
    blommis: tankvärt!
    Ingis: En ursäkt för att komma till mamma och shoppa mamma yxor kanske!!?! Ja? Ja?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård