• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ingis: hej! Jo, den blev röd. hennan reagerade lite anorlunda med balsammetoden, så den fick en mer mahognyton än kopparton. Men det är helt ok. Omväxling förnöjer.

    Fortfarande inget bajs för lille j. Dag 11 nu... Men han gnäller inte och magen är intr spänd och inget resultat av varken katrinplommon eller päron. Får introdusera vatten idag, tror jag. Andra tips mottages gärna! (har givit supp igår, det hände inget då heller...)

  • Hvidbrud

    Ninnis: (telefonen ville kalla dig nimbus... Tycker att den borde känna dig bättre! ) Tack själv för idag! Och de fina bilderna! Ni tjejer är guld! *hjärtar!* Hoppas också att det smittar av sig, för här är det inte något bajs idag heller...

  • Hvidbrud

    Men bajs är ju jätte kul, tycker jag till min dotters förtjusning. Att prata och skoja om iallafall. På riktigt är det ganska äckligt...

  • Hvidbrud

    Nattar minstingen nu. Han vill inte sova bara öva på att krypa... Han har äntligen lurat ur hur man flyttar ena handen framåt först utan att stupa framlänges, så här övas det tills tårarna sprutar av utmattning. Sen blir det mys med maken. Fast jag prövar att ljusna håret med honung och destilerat vatten, så det ska sköljas ur först.

    I övrigt har jag köpt biljetter till mig och barnen i april till min systersons konfirmation i Schweiz. Ska bli intressant att se hur det är att flyga och åka tåg med en 11 månaders och en 2 2/3åring... Tur att min mamma flyger med också! Fem dagar blir det. Så på måndag ska vi fixa pass till barnen och få nytt till mig (äntligen!- jag liknar en som fick tagit sista fotot innan turen till Sing-Sing ). Ev blir det resa i januari också då maken fyller 40!

  • Hvidbrud

    Lanovia: tack för berättelsen! Fort gick det efter vattenavgången! Oj måste rusa! Slänger in en snabb kram till er alla! Kraaaaaaaam!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård