• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Föamman: fniss skinkpinne fniss fniss... Ja buss på eländet! Han kan skälla så gått han kan. Han har satt dig i ett skitdåligt läge med sitt egoistiska bryende att han bara låter som en pajas när han fortsätter att gorma. Heja fig och jag är så glad för att du har en härlig musiker på din sida av rinken.

  • Hvidbrud

    Så har min minsta också druttat i golvet... Facebook down... Han gjorde en rullning i kökssoffan när jag matade stora... Han bromsa lite med foten och han tog emot med händerna- men ändå... Aaaaaa inte roligt. Tröstade och sen fick jag ett solskensleende så så farligt kan det ju inte vara. Får se om det blir blåmärke i hela ansiktet.

  • Hvidbrud

    Flamman: ett sånt stolpskott du fick tag på! Nä, ring upp igen och kräv kvalificerad hjälp!

  • Hvidbrud

    Lanovia!!!!!!! Grattis!!! Heja dig! Vad underbart att höra att du har bli it tvåbarnsmamma! Elefanter hi hi! Härligt att ni jobbade bra ihop. Det gram emot att höra mer sen. Massor av kramar till dig och en försiktig puss på pannan på lilla killen. Grattis grattis grattis! Duktiga du!

  • Hvidbrud

    Den blir säkert jättebra- med lammskinnet och en extra filt om det är riktigt ruggigt. (men det ska det inte bli tycker jag... )

  • Hvidbrud

    *tycker att det är skönt att det inte bara är jag som skriver kryptiska inlägg* Mammor kan ju ha en tendens att ocensurerat låta de värsta grodorna hoppa ur ur munnen, men jag väljer att tro att de säger så flr att de just är ens mödrar och vill skydda oss mot livets alla svårheter och bekymringar. Och det går ju inte, för då skulle vi adrig bli självständiga lyckliga kvinnor. Men för dem är vi fortfarande den lilla nyfödda babyn, den oskyldiga lilla flickan och det mest värdefulla de någonsin skapat.

  • Hvidbrud

    Håller förresten tummarna så de blånar! För julkassan, blommkillen och att den böivande villavagnsägaren har ögonen öppna för skönheten i just er villavagn!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård