• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Vad bra skrivet klockarböl!
    fru bygg: skrev ett låååångt meddelande till dig på wf igår- men det fick inte vara mer än 500 tecken så det försvann ut i etern. Men, finaste du! Ös ut! Lyssnar gärna, kramar och säger att så här käns det nu och det är ok. Det är inte kul men det är just nu. Kramar om och tuttr on lite senare- e håller på att stoppa in en bebis i våra magar, så det blir väl att leka med! Kram!

  • Hvidbrud

    lanovia 08 Visa endast Idag 11:38#12962 Slutsats från mig, funkar alltså inte jättebra och inte så sugen på att ha det så varje dag utan resultat. Så maken får nog fortsätta dagdrömma...

    fniss fniss- slutsats- fniss fniss (kunde inte låta bli...)

  • Hvidbrud

    Ska hålla adventsmys här på söndag, var tanken, så idag har jag och e bakat pepparkakor(*hjärtar tvååringens krylliga hjärtan och halva stjärnor*) och tänkte baka lussekatter på fredag.
    Jag efterlyser ett gott bra recept (med safran ) för jag tycker att de sötis blir så otroligt kompakta och tunga i magen när jag bakar själv... Recept mottages GÄRNA!

  • Hvidbrud

    Hej tjejer! Idag Hr jag haft en helt egen dag som verkligen har laddat upp batterierna. Bio, god mat och alldeles underbart sälskap av vår alldeles egna Ninnis. Tack, vännen!

    Maken kom hem tidig och han nattade stora barnet, lilla slocknade på 7sek, sen drog maken till min pappa för att titta på fotboll så jag blandade mig en drink och kröp upp i soffan med min pashminasjal och tittade på sista avsnittet av bron, nu tror jag bannemig att jag ska gå och lägga mig.

    Var på BVC idag, 6-mån läkarundersökning. J passerade med bravur. 71,2cm och 9,764kg. Han charmerade både doktorn och sköterskan med sitt busflin. *hjärtar* Hjärtat slog fint, tack ock lov! (har inte släppt oron med arytmin under graviditeten ännu, märker jag)

    Sorry för ego inlägg (again,again) men jag läser och svarar i tanken och sänder er en massa kärlek! *hjärtar* Ingis din rackare, lanova- så strongt att sätta degen själva! Här kör vi köpe-deg... Syrinx- välkommen tillbaka! Jag gillar dina inlägg, de är skrivna med så mycket värme att jag föreställer mig att jag sitter och tittar på en brasa med en mysig filt och doftande te och hör på vacker musik. MSW- härligt att ni får komma hem, jag är också sugen på att veta namn, pm du vill dela med dig? Blomman- ja du, man får ta det sura med det söta när det kommer till att jobba ihop en grupp individer. Jag räknar kallt med att du får den vilsna skaran på rätt bana! *hjärtar dig för din styrka och drivkraft och vision* Flamman- krya på er där uppe! Yoghurt är väl bra mot kliandet, eller?? Har T också insjuknat nu? Fru E- tänker på er och hoppas att ni har det bra! Halsbandet kan vi ta nästa gång vi ses, om det nu inte är tätt upp till ett nytt försök, för då ska du ju såklart ha det! Dolde- hur gick samtalet? För det var väl idag? Fru sy- kommer ni ner snart? Lockar lockar! Fru bygg- kramar i mängder! Häng i, det här är bara en period du ska i genom, fokusera på att njuta av skratten, glädjen och de oåterkalleliga ögonblicken och låt det hårda passera, låter ungarna för mycket så stäng in dig i "bubblan" - den är ljudisolerad och du är oberörbar där inne. Så kan de gala så mycket de vill. Det går över. Det går över det över det går över.

    Godnatt!

  • Hvidbrud

    Hej ankan! Kul att se dig! Har tänkt på dig! Vad roligt att det blev flytt tillslut. Och till bra pris! Kul att verkstaden är på gång igen!
    Jag MÅSTE börja mata j mer så jag kan trappa ner på ammandet och börjats mini pe... Just nu blir det mest avbrutet för vi är båda så dåliga på att använda kondom (stoppa upp en presenning i muttan och tycka att det är skönt? Nä) Jag vill ju ha honom NU, DÄR och KÄNNA honom... Inte vänta, vänta, vänta... Börja om. Lukta plast. Tja, ni fattar. Jag är helt enkelt för svag i kött för att vara utan annat preventivmedel. Tycker att det är lite för tätt med en tredje....

    lillprutt har bajsat! Yey! 4dagar sedan sist. Storprutt har somnat yey! Hurra, slipper gnälligt sälskap i eftermiddag . Lussebulledegen på jäsning (blev med kesella, men med ca 15 dl mjöl, istället för 18 som det stod. Lite kladdig, men de blir nog helt perfekt!) Ska bakas i eftermiddag och kanske ringer kg på grannen och ger henne några, bara för att? (om de nu inte är fööör goda och Smègul vill haaaa ALLA själv... kan ju hända...

    nä, nu diska och leka med lillprutt!

  • Hvidbrud

    Lanovia: helt säkert att lämningen hade stort inflytande på ditt första blodtryck! Och, nä, om två veckor behöver du inte gå. Han är ju ute om en vecka!

  • Hvidbrud

    Orkar inte diska.... Hatar att diska.... Vill heldre hänga hääär och dofta på blommis....

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård