• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Lanovia: så otäckt!

  • Hvidbrud

    Goder afton i tråden! Kastar bara in en liten fråga, totalt ot... Tänkte baka lite med e i morgon, jag är så sugen på rulltårta och det är roligt och lätt att baka och kul att se på när man skär i genom den. Vanlig rulltårta tycker jag smakar lite tråkigt så nu undrar jag vad ni tror smakar godast... 1. En morotsrulltårta med creamcheesefyllning elller 2. En rulltårta med krossade digestivekex i smeten fyllt med creamcheese och hallon? (Vet inte hur bottnen blir med kex i, för då får jag svänga ihop ett eget recept) Vad tror ni?

  • Hvidbrud

    Godmorgon!
    Ingis: lycka till i dag! Vet du hur svårt det är att koka gröt när man håller tummarna hårt hårt? Ang kakan så skulle det helt klart vara med syrligt klet i båda versionerna- bara bottnen som är olika. Det får nog bli en morotsrulltårta... Smarrigt värre! Om någon vill komma hit rl och smaka så ör ni välkomna! annars bjuder vi hejvilt omkring oss i tråden!

  • Hvidbrud

    Du Ingis jag tänkte på en sak. Hoppas att det inte är att trampa dig eller någon annan på tårna nu, men det kan ju vara ett mycket tidigt missfall? Om kroppen nu verkligen kändes så och menstruationen var extra riklig. Det är ju faktiskt ganska vanligt och ingenting man normalt spekulerar på om man nu inte är på plusjakt. Inte för tt det gör någon som helst sillnad på någonting alls, men det kanske förklarar varför kroppen kändes som den gjorde? Och förresten är jag jätte nyfiken på hur det gick på ditt prov!

  • Hvidbrud

    Kakan är på avkylning... Den är stoooor! Kom och smaka om ni vill! Kaffet blir klart på 5 min! Oj nu vaknar j!

  • Hvidbrud

    Flamman: kramar till dig och dina barn. Der är inte klokt vad ni får stå ut med. Blir så ledsen i hjärtat- men det är en jäkla tur att han flyttar ut från landet annars skulle jag nog snart åka upp och hissa upp panattahuet i snoppen i en flaggstång till almän bespottelse...:-O

  • Hvidbrud

    Usch. Idag är det första gången jag inte vill vara mammaledig mer. Exorsistungen driver mig till vansinne. Hur kass mamma är jag inte inne i mig själv just nu som får slut på tålamodet. Att jag inte kan få henne att sova. Att den lille tvinga ligga och gallskrika ensam medan hon skriker och vrålar och står i båge och snoret skvätter över hela rummet. Och hg får binda mina händer bakom ryggen väldigt hårt och gå snabbt snabbt ut ur rummet. Jag vill inte mer. Jag vill sova. Och gråta.

  • Hvidbrud

    Tack för er omtanke Leksi, blomman och heloise! Leksi: puh, vad jobbigt flr dig att du känner så så ofta. Kramar om och stödjer upp. Jag är säker på att du är världens bästa mamma för a! Är det något speciellt som triggar det eller? Bjuder på mororstulltårta- den kan man också njuta av utan att skämmas... Blomman: tack för kramar och vackra ord! Får beväpna mig med ro innan nästa "kamp" med lejoninnan... Heloise: ja, vår blomma är en gudinna i ordens rike! Så mysigt det låter med silkesdun *hjärtar* . Håller tummarna för att det är en sån låssasblödning! Kramar om i jakten på plus. Solde: skönt med lediga dagar! Fint väder ska det bli dessutom.

  • Hvidbrud

    Flamman; jag minns insättandet av spiralen som otroligt smärtsamt, trots lokalbedövning. Ok sprutan gjorde bajsont men insättandet minns jag som att jag verkligen fick tvinga mig att inte sparka stackars gynokologen i huvudet. Uttaget ska vi inte snacka om... Jäkla amatörgyn hade jag då. Köpte nya underkläder i dyra butiken för att pyssla om min stackars mutta... . Jag var öm länge och fick ta vagitorer med flagyl, minns jag. Men ring heldre Bm en gång för mycket än för lite, de kan ju se med ul om den sitter som den ska.

    Mugglan: min systerson är glutenintollerant, men de upptäckte det först när hans lilebror växte om honom när storekillen var sju, så jag kan inte hjälpa dig med småbarn. Hoppas bara att det är något annat. Verkar hon dehydrerad skulle jag ta henne till läkaren direkt, får hon i sig vätska (salt och socker) så kan det nog vänta. Lilla pluttan! Kram till dig, för sjuka barn är inte roligt.

    Tack för spa och räkor Ingis! *puss*

    flamman: härligt att tjejerna kommer hem ikväll! *hjärtar*

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård