• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Små babyklänningar är så himla gulliga!
    Stugmannen?? *nyfiken*

    Här var vi vakna i ottan. Men det ska vi nog vänja oss vid bara. Oj, någon är ovanligt tyst, måste undersöka om det är bus eller bajs åå gång.

    Har alla haft en trevlig helg? Hur var det att möta vännerna flamman? Hur gick det med middagen öLanovia?

  • Hvidbrud

    Vilket ös! Ingis: vi kommer gärna på förmiddag sådär omkring 10. Kan inte liva att stora sover middag, men då får hon bara ligga och gosa lite och titta på barbapapa eller peppa pig på mobilen! Sk bli så kul!

  • Hvidbrud

    Lanovia: Lunch är också fest! Upp på tåget med dig stumpab- sitt och vila i stilla kupén och kom hem utvilad! Det är länge till du går chansen att res ensam igen... Lockar lockar lockar!

  • Hvidbrud

    Jag tror Ingis tänker boink-boink och tänker njuta vin och sushi innan hon känner efter....

  • Hvidbrud

    Blommis: jag har inte läst färdigt ditt hjärtekramande inlägg ännu- jag måste bara skriva att tycker att du borde starta en blogg- en sån som det ligger reklam på som man får pengar av efter ett visst antal besökare. Det finns väl fortfarande? Eller? Du kommer få så många hits och vem vet, det kanske är där din framgång ligger? I mina ögon är du nämligen det- du äger talet och skrivandets gåva och ett varm hjärta och klara ögon (dina egna fantastiska ord) och ger och ger och ger av din gåva utan att få något (pengar) tillbaka. Det borde du. Det förtjänar du. Och det önskar jag dig innerligt!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård