• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru sy: du kan ju alltid erbjuda bröstet, vill han så vill han? Jag ammade e i 13 månader men det var nattning och mys- amning efter hon började äta ordentligt. Vill orvar inte ta det mer så har du ammat honom länge ändå. Tycker jag. Det är ju två såm ska tycka om att amma....

  • Hvidbrud

    Hoppar in och klappar MSW på magen. Myyysigt!

    Vad menar ni med skånskan? Det är ju en av de trevligaste dialekterna som fins! Den gömmer på fantastiska skällsord såsom ålahue och panattahue! Fast det kanske inte Lanovia vill att lillen ska springa runt och säga....

    Vilken fantastiskt vacker sjal synix (oj! Hör blev min dysleksi tydlig- hur var det bu bokstavskombinationen såg ut? Sorry!)

    vilken härlig träff vi får till i morgon- så många tråbarn på en gång!
    kommer in 9.25 tror jag Ingis! Bra ide att handla lite, så kan jag köpa in till kvällmaten också, tänkte jag, om jag saknar något...

    Käns som indianerna ligger i dalen och väntar på att angripa. Det spänner sådär både i kropp och själ. Jag har en sån olustkänsla i magen, som jag inte vet var den kommer ifrån. Jag ringde tillockmed till dagis för att höra att e hade det bra. Och till maken och mamma, men alla har det bra (pust!). Det känns som om jag har dåligt samvete för något och har trampat någon hårt på tårna... F'låt!

  • Hvidbrud

    Tut tut! Nu kör bussen mot Ingis! Vilken dag vi har framför oss.

    Blommis: älskr dina långa inlägg. Kramar om, och tar lite av det tunga av dina axlar.

  • Hvidbrud

    Blä Ingis! Då blir det att vänt på indianerna och hoppa på ponnyn igen om ett par veckor... Kramar om. Och tusen tack för igår! Fy bubblan vilka härliga tjejer ni är. E rabblade upp allas namn igår och sa snäll efter alla. Och att det var Ingis som bestämde. Det var ju tur, i sitt eget hus! De gick ut son ljus mina två innan deras pappa hunnit hem. Jag sov själv i 8 timmar (med 3-4 uppvak, men ändå!)

  • Hvidbrud

    Va! Nej, så får det inte vara, fru e! Hoppas att det var något fel på testet och att du får bra svar på blodprovet. Kramar om och håller handen.

  • Hvidbrud

    Oj vad jag åt annanas och lakrits de sista veckorna j låg i magen. Och stark indisk mat från indiern på hörnan. Och gick och gick så att jag gick upp i fogarna. Hoppas att bebin kommer snart, MSW. Och Lanovia: hur är det med minisprallis? Och hur är det med dig?

  • Hvidbrud

    Nej nej nej! Du som strålar så! Så ledsen för er skull. kramar om till armarna blir lama.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård