• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Idag fyller min lillprins sex månader! Det har nog varit det fortaste halvåret i mitt liv! Såg honom sitta i min mammas knä igår och det var ju en unge som satt där, inte ett litet spädbarn... stå på alla fyra gör han så fort han får chans och skriker som en illbatting om han inte får tag på det han önskar (har han lärt av di syster?) Men le så att man smälter, det är han allra bäst på. Får ta och svänga ihop en fusktårta till honom med e efter dagis. (den med färdiga chokladbottnar, chokladpudding och grädde...) Fast borde nog inte det i alla fall... Det blir ju nästan bara jag som kommer att äta den... ( )

  • Hvidbrud

    Tack för grattisarna! Gratulationer menar jag så klart! Och grattis Amanda och lycka till MWS, skicka hit några värkar så tar jag dem åt dig! Blommis: attans mage att krångla! Man blir helt galen när den trilskas. Tänkte- har du privat massera magen? Det kan få loss proppen... Och vilken vacker höst dikt du postade i tävlingstråden! Hoppas att du vinner! Kramar in hela bunten! Godbitar är ni allihopa!

  • Hvidbrud

    Grattis tråden! 555 klick om dagen och i snitt 35 inlägg... Och underbart sälskap och fina vänner! *hjärtar*

  • Hvidbrud

    Mugglan: vad det du som hade funderingar omkring barndop, musik och så?
    Vi valde att sjunga tryggare kan, du vet äl om att du är värdefull och Gud har en famn. Dessutom sjöng e och hennes kusiner och nästkusiner blinka lilla stjärna. Så sött... Vi hade inga planerade aktiviteter efter dopet, mer än en massa mat och kakor. Vi hade dekorerat med ballonger son var en stor hitt för de små barnern som sprang och lekte olika lekar med dem. Musik hade vi, så det blev dans senare.

  • Hvidbrud

    Lanovia: hurra för sömn!
    fru e: svåra val men bra att läkaren tyckte att ni skulle fortsätta!
    Mugglan: grrr för öldrickande män när de kan få sova... Min man ska på julfest i morgon på jobbet och jobba dagen efter, så hN kommer tt övernatta på sjukhuset för att inte slösa 2-3timmar på transport. Tycker att det ska bli roligt för hans skul, men fy vad jag tycker att det ska bli trist... Hoppas att lilla e ska vara pigg och utvilad i morgon för då har jag varken dagis eller maken till att hjälpa mig avlasta...
    Någon som har lust att hänga lite på lekplatsen i morgon? Eller komma och leka, eller ta ett glas vin på kvällen?

  • Hvidbrud

    Ingis: åh, så härligt att dulla upp sig! Och vad BRA att du gillar övningarna! De är så enkla men så effektiva! Heja dig!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård