• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Vi var på babycafe i kyrkan idag. Det var trevligt och så, men- när v skulle sjunga en sång, fick jag flashar från kyrkans barntimme när jag var liten och jag fick ont i magen! Jag visste vad jag ville när jag var liten (precis som e) och jag tyckte inte om kbt. Men jag var ju tvungen till att bli passad när mamma skulle jobba. Så jag ska försöka märka efter vad som rymmer sig i de känslorna som upp idag. Lära mig av mig själv för att kunne möta min dotter bättre.

  • Hvidbrud

    En av mina gamla goda högstadiekompisar fick en liten kille inatt! Såg bild och han var så fin att ögonen tårades sig. Nu får du allt komma ut lille minivinken, vi är så nyfikna på dig! Lockilock kom bebisen!

  • Hvidbrud

    Syrinx: vad vacker planen pm din klänning låter. Förra året slog syrenerna ut den 15 maj (som lille j hade väntat på innan han behagade titta ut).

  • Hvidbrud

    Om ni inte har något emot att lilla loppan också är hemma passar torsdag mig utmärkt! annars kan vi tis och tors veckan efter! Veckan efter tar vi till Lkp till den 3dje- efter det vill jag JÄTTEGÄRNA träffa dig, fru sy! (eller nu, då...)

  • Hvidbrud

    Ninnis: grattis till lyckat dop! Klart att mini uppförde sig exemplariskt! gulleplutten!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård