• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ankan: jag plussade ju julafton med stora e- det är bra.

    Här är det full fart. J kröp/ålade runt hela lägenheten igår. E visade hur man skulle göra så de ålade runt och skrek av glädje båda två. Så nu vaknar J mitt i natten och ska krypa... Två risgryn sticker upp ur underkäken också!

    I morgon drar lasset till farmor i Lkp. 2veckor..! Blir att köra mantrat om och om igen tror jag!

  • Hvidbrud

    Beklagar sorgen blommis! Varma kramar!
    hur gick städningen? I bland räcker det med en rejäl röjning flr att julgrjerna ska få plats. Härligt med juldoftande gran. Minns hur våra katter ALLTID skulle kissa under granen, om de slapp in. (vi hade utekatter där ute på vischan där jag växte upp!

  • Hvidbrud

    God jul tjejer! Sjuk tjej här också... Ont i halsen så hon vaknar vid fyra och skriker (och väcker lillebror, som tro det är morgon..) somnar om efter ett par timmars hysteri till ljudet av sin snarkande far...) Suck. Tog en runda själv idag för jag hade det faktiskt tråkigt... Snack på ett språk jag inte förstår, gemenskapen handlar liksom om Samtalen runt en såpopera som kör konstant i hög ljudnivå på tvn.... Sjuk dotter som gnäller och sonen som charmerar och bara vill försöka krypa hela tiden. Åla gör han i ett hu- mot julgran och pressenter, ledningar och krimskrams. Sen upp på knäna och flyttar händerna men stupar när det är dags att flytta knä nr två. I morgon tror jag att det lyckas honom.

    Här firas den 25e och inget i morgon, måste erkänna att jag känner mig lite vemodig att inte ha "mina" traditioner omkring mig till mina barn. Fast jag vet att detta är mina barns traditioner och det är ju liksom ingen överraskning när man väljer att gifta sig med en man från en annan kultur. Men ändå. Var är julskinkan och sillen? Risgrynsgröten och mandelgåvan? Nästa år. Nästa år.

  • Hvidbrud

    Ninnis: vaddå tummen ner?!?
    GOD JUL!!!! Har ätit smarrig eko-julskinka Nu är jag också en glad gris! Och bär ungarna har somnat ska vi spela julklappsspelet, så en liten klapp får jag öppna idag med! Kramar till er alla, för att ni är så fina och viktiga i MIT liv- varenda en av er! *hjärtar*

  • Hvidbrud

    Här hos svärmor är ruttäinerna helt upp och ner, så jag nattar trött son, men vet inte om der blir för eftermiddagslur eller nattsömn. Pyjamasen är på iallafall.

    Allt går fint här. Lättare varje gång. Från båda håll. Min/våra hål ungar accepteras lättare och deras önskningar blir lättare att uppfylla. Så det är inte så himla dramatiskt mer... Skönt. Vem vet, kanske är det jag som mognat lite och inte behöver skapa så mycket drama mer för att det ska kännas bra?!? (en icke brgrundad teori)

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård