• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Lanovia: ska jag kolla på hm här i malmö?

  • Hvidbrud

    Hej hopp i tråden! Först tr jag på mig munnskyddet och ger er alla många krya på er kramar. Oj, så mycket sjukdom här var då!
    Vi är tryggt hemkomna efter en underbar semester till Barcelona. Strålande sol och varmt och skönt. Barnen älskade det och jag ville inte hem.... Maken var överlycklig, som ett barn på julafton, för han var på camp nou och såg el clasico... En kompis flög in dagen innan så han hade en lika tokig att se den med...
    Idag började han jobba igen efter sex veckors pappaledighet och min semester är slut. Det var bra tajming, för nu har j lyckats lära sig att sätta sig ner själv och har börjat gå mellan möblerna utan att trilla. E är lite bättre på att inte putta honom när han står...

    Ni med ett barn som är 2,5- måste ni tjata hela tiden över samma sak hela tiden också?
    Ingis: hoppas att allt är som det ska i magen!

    ang trea så är maken sugen nu! Jag ska komma i toppform först gör jag är fortfarande så plufsig och svag i hela konstruktionen=kroppen. Men vi kör oskyddat och har fått en rejäl nytndning här på det sista...

  • Hvidbrud

    September: missade helt ditt inlägg om amningen. Så trist. Men tror du inte att den kan komma igång om du bara låter henne suga så ofta som möjligt? Men, med fler barn är "som möjligt" kanske inte så mycket? Och ät socker. Då producerar jag i mängder.
    Mugglan: åh, jag förstår att det är vemodigt!

  • Hvidbrud

    Lanovia: inte är du glömd inte! *hjärtar* Jag kan ta en snurr upp till HM idag och fråga. Ska ut med ungarna och hoppas att e somnar i vagnen... Ska köpa ny sladd till modemet också. Telefon och internet ligger nere sen vi kom hem och comhem säger att vi ska köpa sladd själva och att det kommer lösa det. (ja, jag råkade vist osa svavel i telefonen och slängde på luren (så som man nu kan göra det på en mobil...) Stackarn ringde upp igen och sa att de visst var servicemindade och hjälpte oss genom att berätta vilken sladd vi skulle ha. Då osade jag vist lite till... *rödgubbe*

  • Hvidbrud

    Godmorgon! Börjar med ett rungande hurra för trådbarnet idag! Hipp hipp hurra! Jag hoppa innerligt att du får hela familjen hos dig idag. Kram!
    Hur går det för lille À idag?

    Har fått laddat batterierna med underbaraste Ninnis igår. Tror tusan att j lärde sig att bli matad av mini igår! (inte av mini, men liksom mini, ni förstår...) för idag fick jag mata honom med ris i yoghurt!! Gröten kräks han nästan av, så det gäller att försöka med nästan vad som nu... Snart är det dags för en storträff igen tycker vi! När kan ni?

  • Hvidbrud

    Låter som ett bra tips, blommis! Msn kan också ligga på golvet med böjda knän (fötterna i golvet) lägg en tennisboll under skinkan och "fäll ut" med knäet i olika riktningar. Aj... Medan du ligger där på golvet kan du dra upp knäna över magen och gunga dem från sida till sida (se till att svanken ligger i golvet) det är skön massage för trött ryggslut. Sen håller du om ena knäet och låter det andra benet glida fram på foten med så lite muskelspmnning som möjligt och andra foten efter. Skön liten rutin. Gör det ont på det onda sättet så låt bli!

  • Hvidbrud

    Tusan! Jag glömde ju ge er "nyckeln" till att låsa upp det där ryggslutsontet! Sträck ut baksidan av benen! Varje dag. Gärna två ggr. Lite i taget. Inte böja ryggen utan böj i höften. Inte tänja utan strääääääcka. Lite i taget. När baksidan av knäna kan vara i marken börja leka lite med att fötterna pekar uppåt eller framåt. Oh! Och när ni sättet er ner- "dra upp" skinkan bakom er! (luta åt ena hållet och ta tag om skinkan och dra den bakåt och sätt er ner igen. Det käns bra när man sitter så och man skonar länden.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård