• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Så ska vi se om 2,5åringen gillar ärtsoppa.

  • Hvidbrud

    Jo, min slank ner men es plaskade mest och spottade ut lite fläsk och sa att hon inte var hungrig. Så nu sover hon även om hon prövade slippa sova med:" åh! Jag glömde äta soppan, mamma! Jag måste äta den nu, mamma" jo, så pratar hon min lilla tosa. Men nixen! Sova först, äta sen om man säger att man inte är hungrig.... J's pruttar får jag leva med... Han är rätt bra på att gasa . Då får han sova på min mage i natt. (trots sömnlösheten njuter jag av att gosa med min lille baby.

    Vårträff i sagoslottet vore underbart! Bil har jag ingen men kan erbjuda en pausfika hos min mamma på halva vägen då där ca. Eller så kan vi ta tåget till fru sy och samåka med de två? Lösningar finns alltid! Bara Batmans hjärta kan klara av att vara utan oss en helg. Han lever för tiden med barnen! *hjärtar*. Oj, j somnade om vid mitt bröst. Kanske dags att sätta på ragun till i kväll?(gott!)

  • Hvidbrud

    Sjukgymnast låter som det riktiga blommis, tycker jag. Annars finns det i sportbutiken och iblan på Lidl... Åh! Det oändliga blå.... Bara ordkombinationen läker något i mig.
    Im vi ska ta instrumenten med får jag not ta med mig fjädrarna och paljetterna

  • Hvidbrud

    Nej men usch, Lanovia! Stackars er. Och stackars lilla e! Handsprit handsprit handsprit!

    Duktig du är, Ninnis!

  • Hvidbrud

    Blommis: tack för sen fina fina sången som gav mig gåshud och rysningar i ryggraden...! Den var ny! Jag har ju gömt mig under en sten i 11 år, som min bror säger (som ex-utlandssvensk).

  • Hvidbrud

    Vad kan det vara för en liten krumelur? Tur att du skrev det om barnet annars hade jag nog gått i taket. Får väl gå och älska med maken lite medan jag väntar- med spänning!! (han är ledig idag, e är på dagis och j somnade precis,- då får man passa på! Inte ofta det händer alls och som relativt pigg och energifyld, nästan aldrig! Så jag tar tjuren vid hornen och hoppar på )

  • Hvidbrud

    Ha! Som om det går att glömma en krumelur!!?!? Nä, du. Hmm... Starta eget och ivf? Hänger det kanske ihop på något sätt? Kan du använda dina och din sambos erfarenheter i framtidsplanerna? Hmm. *klurar klurar*

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård