• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Leksi: så härligt med långtur!

  • Hvidbrud

    Syrinx: fy så tråkigt att inte få jobb! Önskar att jag hade kontakter att dela med mig av som kunde öppna dörrar. Men det var en klok morfar du har! Tänk om min make hade fattat liite av det så kanske han haddde varit lite bättre till att stötta och bolla idéer gällande framtidsplaner. Nä. PMS monstret reagerar. Grrrrr...

    fru sy: ska kolla upp veckan efter. Har ett svagt minne om ett kryss i kalendern till barnvagnsbio om några veckor... Fast jag vill nog snacka mer med fig första ggr bi ska träffas...

  • Hvidbrud

    Oj Daa! ...än så är det långt till vår, ros och hyacinter... Men grilla kan man väl i alla väder?

    Stora har varit på Aqvakul med sin pappa i dag! Första gången i pool! (nej, vi är nog några av de få som inte har gått på Babysim med våra barn..) Hon älskade det. Maken hade aldrig sett henne så lycklig! Helt slut när hon kom hem, men efter lite mat och insisterande på att inte sova slocknade hon på batmans ben så han fick ropa på hjälp med att flytta henne till sängen . Nu sover båda som små troll där inne i barnkammaren.

    och lille J...- han har börjat gå med sin gåvagn! Stod utan att hålla i sig i några sekunder idag också! Snart är han över allt! (fast det är han ju redan... Min lille jägarsoldat)(fast han kan glömma att bli soldat på riktigt han får använda sin fysik till något vettigare! )

  • Hvidbrud

    Ingis: jag ser en film på sjuan där de kör runt i en brun säng med plysch täcke! Gissa vem jag tänker på?!?

  • Hvidbrud

    Ankan: jag vet en duktig födselsläkare, men tyvärr ingen bm. Jag gick på Capio i Malmö och är väldigt nöjd. Det finns ju i Lund också. Det är ju bara att pröva sig fram!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård