• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Tittas snabbt in för att säga till Solde att det finns katt klänning på hm på Gustav!

  • Hvidbrud

    Ingis: du har lite att dras med låter det som. Kramar till dig och systerdottern.
    Angående maken förespråkar jag kommunikation. Ge honom brevet om det känns bra, men jag råder inte till att gå in och jobba efter maten varje dag, för det kommer han inte fatta som en pik eller hint. Han tror bara att du behöver jobba. Nä prata igen och igen och igen. Säg att du behöver hans hjälp. Säg som det är, men räkna inte med att han förstår första gången. Eller andra. Berätta vad som händer när han avviker från vad ni planerat. Peka med hela handen när det händer...

  • Hvidbrud

    Ligger här däckad i sängen efter en hård natt. Kräksjuka eller matförgiftning in da house... Bara jag hittills så jag hoppas att det var att våffelsmeten var för gammal eller smakproven på Ica som är boven, även om min brorson kräktes i måndags och var här på söndagen... Har bara kräkts en gång resten rinner ut andra hållet (ursäkta! I vått och torrt!) och så fick jag mens mitt i allt i natt... Vårstädning på inre plan. Jag som skulle ha mysdag med promenad snack och lunch. Nu fick maken stanna hemma och lämna e på dagis och han är ute med j nu så att jag kan sova lite. Så det ska jag. Sorry för äckligt ego inlägg, men jag behöver lite sympatikramar!

  • Hvidbrud

    Blommis! Har du lyckats få bort vinterbilderna!? Eller är det min skärm som vägrar ladda ner rimmfrost när våren kvittrar där ute? Vi har det bättre här hemma iallafall. Maken fick lite diarré men det var allt. Tur. Fast vi hår varandra på nerverna just nu, så vi får se hur vi klarnar upp stämningen här...
    Solde; fy så jobbig sits. Kramar om.
    Syrinx: vilket datum är det nu? Grattis på 5-års dagen!

    Grattis Villemoa på födelsedagen!!' hipp hipp hurrrrrrrraaaa!!!

  • Hvidbrud

    Tack Solde... Nu har Sean flyttat in i mitt huvud...! Får spela den för barnen så blir de glada Lite annan energi! Maken har rensat huset med rökelse och böner så kingen är välkomnad. (så är det att vara gift med en ortodox ) själv klarnade jag hjärnan med lite hypnos, det funkar utmärkt för mig. Ibland blir det bara för mycket grums i vattnet för att man kan se klart så man får hitta ett sätt som det kan klarna upp på. Solen skiner och vi ska ha påsklov snart!

  • Hvidbrud

    Här har vi också sjukstuga... Efter bajssjukan förra veckan fick lillkorven jag och Batman förkylningen från hell. Jag trodde att jag skulle dö igår... Lungorna brände vid varje andetag och halsen skat som knivar. Jag hade platsat i kören som den mörkaste basen... 3nere och en 2,5åring som är pigg och frisk... Tack för att det var dagisdag igår! Nu känns det som om det börjar klarna lite. Kan gå upprätt och rösen är nästan normal. Hoppas vi blir friska till på söndag då vi ska på påskmiddag med min brors familj hos morfar. Vi har målat lite ägg idag, så vi kan ta dem med oss! Barnen får påskågg i morgon, j får pjamaser i sitt och e får gula floppatoflor som hon har tiggt och bett om... Hon vet vad hon vill ha, damen, inte alltid samma som jag tycker att hon ska vilja ha... Damen har förresten basat på toaletten 5dagar i rad! Hurra!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård