• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Lanovia: diagnosen var: "det mesta sitter i halsen på stackaren." inte så mycket i lungorna. Förklarar varför han vägrat äta mat i en vecka...
    Hur TUSAN får man i 5ml äckelklibbig sörja 3 ggr om dagen i tio dagar?!? Jag känner mig som en barnmisshandlare när han skriker och spottas och kräks och klöks och jag tvingar och tvingar och håller i små fäktande armar? Hjälp!

  • Hvidbrud

    Heloise: stackars stackars er! Det låter som om det är samma förfärliga förkylning som vi åkte på i påskas- den som vi fortfarande hostar efter och j åkte på penicillin för... Krya på er! *kram*
    Sen vill jag inte rekommendera att flyga med bihålsinflamation... Trodde att tänderna skulle explodera och tårarna sprutade. Fy bubblan. Det blev kortisonspray i Schweiz så jag slapp det på hemvägen.

    Jg är så fasligt vårtrött, men det förstår inte min dotter... Mamma! Kom! Nu! Dagen är vaken! Lät det idag... Älskade dotter i vår förunderligt besjälade värld! Nu är det bibblan och sagolekplatsen som gäller och lunch med en väninna. 18 grader har de lovat och ute på gården står körsbärsträdet i full blom!

  • Hvidbrud

    God morgon! Vilken dag! Längtar ut i solen och värmen, kanske blir det lekplatsen vid ribban- den ligger på härligt promenad avstånd.
    Var nere på 72kg igår! Tjoho! Det är många många kilo lättare än för ett år sedan (typ 28...!)

  • Hvidbrud

    Ja, nu blev jag alldeles nyfiken jag också även om det ÄR en fantastiskt vacker dag idag. (och tvååringen vägrar sova och snartettåringen vägrar ta sin medicin och mitt tålamod vägrar att infinna sig, eller ens finna sig i att det är så där, gnälligt, skrikigt och envist.) Fast en mysig runda till havet blev det och e och jag lunchade på favorit caféet i parken och vi är röda på näsorna trots nyinköpt solcreme. Och nu leker de så fint när jag låter dem vara lite... Suck. Går nog i säng kl 8 idag... (fast det blir väl tolv som vanligt, efter js sista medicinbrottningsmatch...) Många parenteser blev det.

  • Hvidbrud

    Ammen, åh, så irriterande, ea! Men vet du vad? GRATTIS! I alla fall! Det är ju inte första gången jag hör att klinikerna är pjuskiga med testdatum och så. Låt inte din glädje försvinna bara för det. Du har ju plussat!

  • Hvidbrud

    Hej hopp i galopp! Helt slut är jag! vilken härlig trådfika med trådfika tjejer och små småkillar- sol, praktfull vårgrönska, havsbris god mat, härligt snack och säsongens första glass och sistaminutenflås till tåg och dagis! Vi sög verkligen musten ur var enaste sekund idag Glad, mätt och rosig om kinderna, ser jag fram emot nästa träff. Tack för idag!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård