• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Heloise: stor kram till dig! *hjärta*

  • Hvidbrud

    Drömde inatt att jag kunde gå på vatten Vilken känsla! Så häftigt! Har på de senaste haft drömmar där jag upplever total salighet. Det är så härligt och jag skulle vilja ha den känslan mer också i mitt vakna liv. Så det får jag jobba på.

  • Hvidbrud

    Hej hej! Oj, vad jag känner mIg duktig- påminn mig om det i morgon, när jag klagar iver smeta överallt... Jag körde precis detta

    passet och det var skönt och ganska roligt. Och lömskt lätt... Jag vet hur förrädiskt det är... I morgon kommer jag inte kunna skratta ens... Men åh, vad det sorterar skönt i hela kroppen!

    Kramar till er alla!!!!

  • Hvidbrud

    Hej alla! Igen Många nyfikna klick, men inte så många kommentarer.
    Start September: hur är det med lilla idag? Visstr det tur att man har tuttar à r de blir sjuka!
    Min snart lilla ettåring har äntligen blivit frisk och sitt glada charmerande själv nu. Han kämpar med att gå, hela tiden. Han är envis som en oxe och det dröjer inte länge förrän han har full koll på tekniken. Han och e har börjat leka bättre. Jag kan låta dem vara själva och de skrattar och tjuter tillsammans. J gör precis vad e gör, så stackars e får hålla sig tillbaka lite, hon som helst vill hoppa från borden och slänga sig både hit och dit. Drömmer om en trädgård och stort hus med plats för vilda lekar...
    I veckan kommer hela tjocka släkten ner från lkpg. De stannar i fyra dagar och firar den lille. Så idag fixar vi så att det mesta är klart och förberett! Svärmor får laga maten, så blir alla nöjda och glada. Så skönt att ha varit gift några år nu, så att vi börjar veta hur och så vida vi vill ha det när alla är samlade.

    i övrigt bränner magmusklerna idag...

  • Hvidbrud

    Lanovia: nej men fyyy! När blir det en ende på all sjukdom för er??! Krya på dig, gumman!

  • Hvidbrud

    Jag ligger här och laddar upp inför ett pass till, när liten har somnat. Det braiga med att vara oöm idag är att det är i alla hållningsmuskler, så för att det inte ska göra ont, får jag hela tiden ha bra hållning! Det ska nog bli bra det här!

    mugglan: nu börjar det närma sig ettårspressent kalas för tvillingarna också! Hur har ni det?

    Ninnis: idag har j börjat låta som mini! *hjärtar* Nu pratar de samma språk . Hoppas att ni har det bra. Jag känner lust efter en ny trådfika... Kan inte denna veckan men kanske veckan efter? Any one?

  • Hvidbrud

    God morgon! Vad ska man göra en dag som denna? Kan inte glömma glassen i västra hamnen som vi år när fru sy var nere.... Kanske en liten tur dit? E skulle bli överlycklig...!

  • Hvidbrud

    Blommis: hade du bott närmre hade jag buntat ihop ett gäng trådisar och åkt och hjälpt dig. En som lastar runnebören, en som kör och en som staplar- eller två av varje. Sen grill och öl på det!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård