• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Äh, det var nog bara en bit hjärna... Kände mig plötsligt sådär befriat dum...

  • Hvidbrud

    Tittade på bilder från vår bröllopsresa... Oj vad mycket som kan hända på nästan fyra år! Svit vilken form jag var i! Så ung... Så mycket tid vi hade till varandra! Skulle gärna ha den kroppen igen... Men- magsjuka och förkylning har ny tagit mig tillbaka till inskrivningsvikten för E. Älsklingsjeansen går över låren (men inte midjan, tror aldrig de kommer det för höfterna har blivit bredare av allt barnaföderi) Provade kläder inför systersonens konfirmation och det var inte en själavridande upplevelse, utan ok. Kläderna gick om mig! Att jag inte hittade något jag ville ha är ju en annan femma. Hur fin ska man vara egentligen? Kyrka och mat på restaurang efteråt.

  • Hvidbrud

    Stor kram till Ingis, skulle gärna vilja ge den irl men just nu får det duga här. Du är så fin och stark och din pappa ser säkert stolt på dig där från sin himmel. Får du vara liten och ledsen också? Kramar om.

  • Hvidbrud

    Så fint att du sjunger för honom där hemma! *kniper en tår* Ja, efter lång tids sjukdom kan jag förstå att sorgen blandas med en slags lättnad- så kände jag i allafall när min farmor lämnade oss. Jag hade redan sagt förväll till henne tidigare, liksom... Ni är ju fyra som kan ta emot kolenderingarna (heter det så?) Ni har ju varandra i sorgen, tänker jag.

  • Hvidbrud

    Jag håller med Solde jag! Blommis- i backspegeln är detta helt säkert en nödvändig tid för vad som komma skall! (tummarna blånar så hårt jag håller dem ang försäljning av villavagnen, lite nya bilder när det blir grönt där ute och lite blommor på bordet och annat piff kanske kan sätta fart? Med tanke på att vanliga villor blir försäljningsinredda med inhyrda märkesmöbler för att inbringa ett högre pris... )

  • Hvidbrud

    Solde: det skulle ha varit jättemysigt att gola lite med dina skönheter, men just på söndag är vi på 10-års kalas i ljunghusen.

  • Hvidbrud

    Syrinx: låter. Som en underbar kväll i kväll! Hade jag inte haft pysslingarna hade jag gärna kommit!

    E sa i morse: mamma, jag vill att pappa ska komma tillbaka (från jobbet) för jag vill älska honom!

  • Hvidbrud

    Ingis: jag har inte haft en gäst sedan 22 nov! Innan det var det dagligen upp till fem om dagen! Då, den 22e ändrade jag inställningar så att endast inloggade har åtkomst till min profil. Så slipper jag joxa med att byta namn och profilbild osv. Nu är det mest lanovia som hänger på mim sida...

    Blommis: jo, det med viktuppgång innan indianer är ett välkänt fenomen. Jag känner mig uppsvälld som en gris veckan innan. För mig tror jag att det är hormonerna som binder vatten i kroppen. Du, när min mage trilskades som mest för några år sedan fick jag rekommenderat att prova ett ayurvediskt läkemedel som heter Trifala. Det balanserade mina tarmar och jag har inte haft 'allvarliga störningar' sedan. Jag åt en burk eller två innan jag slutade. Men ayurveda är ju baserat på kropstyp, och jag vet inte hur du ser ut irl... Låter som en härlig dag ni har framför er!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård