• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ja, Lanovia. Jag tycker så synd om er! Kram

  • Hvidbrud

    Som ett katrinplommon, Ninnis! E badar till hon får russintår som hon kallar det! Maken ska jobba vanligt nästa vecka ända till påsken. Det ska bli skönt med lite rutiner här hemma igen. Det är härligt att ha honom hemma också såklart (när man inte har PMS ) men tre-fyra veckor med kvällsjobb, helgjobb, nattjobb och jourjobb är det skönt att allt ska bli som vanligt igen.

  • Hvidbrud

    Vi fick göra vul i v 8 tror jag och två ultraljud. (plus extra pga hjärtat, men det var ju inte standard precis...)

  • Hvidbrud

    Åh, och ultra ljuden fick vi göra på cura kliniken, inte på kk. (jo, de extra, men så länge allt är som det ska tar de hand om en privat)

  • Hvidbrud

    Här är jag! Solen skiner och hela familjen är vaken och ska äta söndagsfrukost! Sen blir det långpromenad i solen. Vilken spännande final det var i går. Och vilka namn internationella juryn hade... Var det ett skämt eller?

  • Hvidbrud

    Mmmm surdeg! Det jäser långsammare än vanligt bröd, hat jag för mig?
    vilken underbar promenad vi fick idag! Vårtecken över allt! Jag beslöt mig för att nu, varje dag, gå en runda med barn/barnen på förmiddagen. Nu är det slut med att sitta inne och kuckelura! Har knappt två månader på mig att komma ur mammaktoppen, för då har det gått ett år, så raska promenader när e är på dagis och lite långsammare när hon går bredvid. Det blir nog bra. Om jag kunde ta mig i kragen och få tränat lite pilates eller yoga skulle jag bli överlycklig! Det känns ju så skönt när man kommer i gång!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård