• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blommis: jag tror att blompojken klarar det förträffligt! Och somnar han inte, så kan han ju alltid slumra till framför tvn. Det är ju inte hela världen om det skulle hända en enkel gång.

    nu dagis. Rosig på kinderna och nydushad...

  • Hvidbrud

    Blommis: vilken cliffhanger du har lagt in! Du, jag tror att man kan skicka till flera på en gång, bara med mellanrum mellan nicken. För nu spricker jag snart!

  • Hvidbrud

    Flamman: det är jätte vanligt att drabbas av svampinfektioner efter antibiotika/penicillinkurer. Mitt lite kanske oortodoxa tips är att ta ett tillskott av bakteriekultur, finns på Apoteket eller i hälsokosten. Undgå att äta socker och alkohol ett tag för det lever de och frodas de av de små svampjävlarna... Vete är de också glada för... Och om djungeln ska gallras rekommenderar jag en brasiliansk... Och smörja med weledas gump-salva!

  • Hvidbrud

    Så härligt att ultraljuden på de nya bebisarna ser bra ut! *glad* Och rörelser! Och Orvar! Kissa på pottan! Kors i taket!

  • Hvidbrud

    Ingis-pingis: jepp! Zinksalvan, mirakelsalvan även kallad och dagligen omsjungen som gumpasalvan (eller rappad blir den nog snarare vid varje blöjbyte... tillsammans med den stora hitten "who is the bajskorven in da house")

  • Hvidbrud

    Bläck för spyor, lanovia. Stackars er! Kramar om iklädd isolations-typ-ebola-dräkt. Jag vet vad jag vill göra i höst. Jag vill vara driftschef på Victoria park Spa här i Malmö. Får se om jag kan bli det då. Hur går man till väga när man söker ett jobb som man inte vet om det finns eller är ledigt i Sverige? Några tips?

  • Hvidbrud

    Tack för de underbara bilderna Ninnis! Vilka gullungar vi har!

    Ha det så trevligt i kväll och i helgen Ninnis! Kram!

  • Hvidbrud

    Fru sy: så jobbigtatt gallan krånglar igen. Blä. Jo, det där med mensen. Jag fick min första mens tre månader efter födseln en gång. Sen kom den för en månad sedan. Räknade med att den skulle komma idag, men idag ser det mer ut som om det är äl på g... Hmm förklarar hela "tjuren vid hornen"grejen igår... Ups. Fast. Det gör ont o hela tjejmagen så kanske är det indianer på inmarsch i alla fall. Poängen är i allafall att det kan ta tid innan mensen blir regelbunden igen efter födseln. Den kommer nog snart ska du se! Men kul med lust till syskonförsök. Vad säger maken till det?

  • Hvidbrud

    Ah! Mycket! Och underbara blompojken vad jag bara hjärtar den ungen! blir så glad när du beskriver, blommis .
    Nonnis: hade ni en trevlig kväll?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård