• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jag drömde hokospokusdröm inatt. Jag var hos någon vis kvinna som berättade att jag helt självklart var under saraswatis beskydd och jag behövde mer eld i mitt liv... Jag uttryckte hur jag känner mig helt djupt inne i och det var så skönt. Att drömmar är helande har jag alltid vetat, men så uppfriskande och bekräftande som denna drömmen var behövde jag verkligen!

  • Hvidbrud

    Flamman: ja, du har säkert helt rätt. Svagpissande fegis utan stolthet är vad han är, universalaset! Han är ju så dåligt förankrad i verkligheten att jag blir mörkrädd! Stackars tjejerna! tur att de har dig! Deras klippa!

    Lanovia: ja, skiten går ju ingenstans, så man kan ju lika bra slappna av lite! det gör du (vi!) rätt i!

    Syrinx: saraswati är en indisk gudinna. Gudinnan av kunskap och konst. Mer abstrakt som det fria flödet mellan kunskap och medvetande. Hon är ganska cool när hon glider in på sin svan!
    Just nu kör hjärnan på högvarv inför vad jag ska göra efter mammaledigheten. Mycket från min barndom och tonårstid har börjat ploppa upp och ber om att få lov att bli integrerat i nutiden, så att säga. Jag känner ibland att jag är på mitt tredje eller fjärde liv i detta livet och nu är det kanske dags att få alla bitar på plats så att jag kan dra nytta av min samlade kunskap. Det borde ju finnas något jag både kan, vill, bör och får betalt för att göra här i livet... Nån stans räknar jag väl med att jag ska halka in på något som på ett bananskal, som jag brukar göra, och gör då det i några år tills jag tröttnar. Det skulle vara så skönt om jag, för en gångs skull, kunde helhjärtat och fullständigt medvetet kunde välja vad det är jag vill syssla med. Därav saraswati, som drömsymbol gömd där djupt inne i undermedvetandet, som kanske kan ge mig klarhet i mina beslut. -----...----- Jepp, så kan det låta inne i huvudet på hvidis... ----....----

  • Hvidbrud

    Ingis: är du säker på att det inte var du som hälsade på i drömmen inatt, för precis så gjorde damen också...

  • Hvidbrud

    Syrinx: näää... Det lutar just ingenstans... Kavlugnt. Inte en darrning för att indikera vilket håll jag ska gå...

  • Hvidbrud

    Lanovia: Jag förstår dig. Var noga med att sprita allas händer efter hämtning är mitt råd. Och låt henne gå på dagis- annars klättrar hon snart på väggarna...

  • Hvidbrud

    Ingis: shit vilken bödel du kunde varit om du levde på annan plats eller tid! Skulle inte vilka komma i dina händer:-0

  • Hvidbrud

    Heloise: kramar om. Nej, åh, vad jobbig för dig och er. Jag förstår dina känslor, men jag tror inte att det är samma sak som sist. Kanske är det dags att få lite avlastning där hemma på ett eller annat sätt? Det är länge sedan du fått sova något så när normalt (ja, när tusan gjorde jag det sist? Närmre 4 år snart...) Kan du bli sjukskriven och panzar ta lite pappaledig så han kan ta några av de tunga morgonpassen? Eller kan någon komma och hjälpa med lite av det praktiska? Eller någon som kan rulla e lite i vagnen så du kan sova ett par tre timmar mitt på dagen? För så här får det inte fortsätta. Du ska få ta det lugnt.
    tycker jag

  • Hvidbrud

    Blommis: duktig du är!

    Jag har lunchat idag och gått och gått och gått för att få stora att somna i vagnen. Det gick inte.

    liten håller på att få tänder (tror jag) så nu skriker han igen... Får gå. Kram

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård