Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Klockarbol, hoppas verkligen det löser sig. Kolla runt ALLA banker.

  • Norrskensflamman

    Godmorgon alla!

    Klockarbol: Hoppas på positiva bankbesked. Ikanobanken? Citibank? SEB? BlueStep kanske kan vara ett alternativ så länge, gäller bara att räkna noga på allt...?  Håller verkligen tummarna för dig. Du är värd att få en lugnare tillvaro OCH att få bo kvar med barnen i er älskade lilla stuga.
    Mina flickorn är så kära i vårt stora hus, så fastän det är asjobbigt både ekonomiskt och praktiskt har jag beslutat att ge det ett försök ett år iaf. Sen får vi se.

    Mugglan, ge inte upp ang nattsömnen. Snart ger det resultat ska du se. Styrkekramar till dig!

    Piggelin, så kul att se dig här! Välkommen Jag tillhör dem som INTE smygläst i Tivolitråden, ja ytterst sällan iaf, så jag har inte så bra koll faktiskt. Vore kul med en närmare presentation när du känner att du har tid o ork

    Igår åkte flickorna till sin far och jag åkte till min musiker. Blev ompysslad där, fick mörk choklad med blåbär och en massa kramar och omsorg, precis vad en kvinna behöver dag 1 i menstruationscykeln   Idag har jag dock värsta skallebanken så jag får se om jag orkar jobba hela dagen.
    Jag har fått nyckel hem till honom!!   
    Han tyckte jag kunde åka hem och vila hos honom.... ♥

    Är det någon av er som ska göra något roligt till helgen. Det är visst Halloween. Ytterligare ett utländskt påhitt... Men jag o musikern är bjudna på fest och jag vet inte riktigt hur seriöst man måste ta på det där med att klä ut sig...
    Min åttaåring vill dessutom klä ut sig och gå och köra "bus eller godis" i grannhusen. Jag har stretat emot i tre år redan och har väl gett vika nu i år. På villkoret att hon går med ett par kompisar, att de går bara i vårt kvarter där jag känner alla och alla känner dem och att de ska fundera ut nåt BRA bus, inget elakt. De ska inte bara gå runt för o tigga godis. Så T har klurat ut några trolleritrick tror jag.
    Vilken dag är det barnen går runt i gårdarna, vet någon? Halloween är väl eg på måndag?? Jag skulle vilja att de gick på söndag em för lördag är det lite snärjigt med tanke på att jag är bortbjuden.
    Ja jösses, vilka I-landsproblem man har...

    Ha en bra dag alla! Dags å jobba.

  • Norrskensflamman

    Piggelin, tack för en jättefin presentation Härligt ni verkar ha det du o din familj. Att vara föräldralediga tillsammans-det är lyx. När min äldsta föddes var maken arbetslös, gick på SFI två dar i veckan, då var vi ju hemma samtidigt båda två. Det var verkligen lyxigt!! Och tur för mig, för jag mådde så dåligt o hade ont första månaden pga infektioner i stygnen där jag spruckit.

    Fru E: Hoppas Humle o Dumle håller sig på plats ♥

  • Norrskensflamman

    Sådärja! Nu har jag lagt till alla nykomlingar i min adressbok, så nu ska väl lite bilder vara tillgängliga även för er

    Syrinx: Nej Allhelgonahelgen är det inte tal om utan Halloween, som är nu till helgen. Allhelgona är väl nästa helg? Allhelgona ägnar jag åt körsång i kyrkan och ljuständning på gravarna. Tidigare var det god middag med maken o vänner, eftersom vi hade förlovnings dag då... *blir lite tårögd, men sväljer hårt*
    Nej Allhelgona är mer stilsam för min del.

  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2011-10-26 13:18:44 följande:
    Piggelin! Tjoho! Nu är snart alla godingar här! Jag sa bara tjata lite mer på Bruttan och Aleta, så de kommer tillbaka, så har jag en stor del av livets pärlor på samma ställe.

    Fast en sak ska du veta: det bor inga skräcködlor i den här tråden! Cool
    Här finns en del coola Tanter, (vilket är mer en attityd än en ålder), husdjur finns det gott om, och tyvärr också ett och annat gammalt ärkeas som lurar i hörnen som all annan ohyra.
    Ibland har vi häxor med vaxade kvastar och horn kan det också växa ut i stundom.{#emotions_dlg.djavulsk}Demon
    Men annars är här mest snygga kvinnor i sina bästa år-hela tiden, alldeles oavsett år- och så en massa ungar då förstås, som sätter en på prov, ställer saker på sin spets, får hjärtat att svämma över och som tar oss till nya erfarenheter vartefter tiden går.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Åh, så fint skrivet Blommis. Som vanligt   
  • Norrskensflamman

    Härligt Blomman med lite aha-uppleverser på kursen. Och du, det är väl KLART att de saknat dig!! Vi saknar ju dina inlägg här i tråden så fort du är borta EN dag. Och IRL är du väl minst lika färgstark kan jag tänka. Och gullig och rar och omtänksam och en massa intressanta tankar och funderingar. Så det är väl självklart att man saknar en sån som dig Hjärta
    Tror banne mig jag måste ringa dig nån dag så jag får höra din röst igen. Det var ett tag sen.

  • Norrskensflamman

    Syrinx, jag HAR lagt till dig Men jag vet att vissa ändå haft problem att komma in o kolla, fastän de finns i min adressbok. Bajs-BT.

  • Norrskensflamman
    Heloise skrev 2011-10-26 14:41:38 följande:
    Apropå mat så ska jag prova ett nytt recept idag, yoghurt marinerade kycklingspett, till det skulle det vara rotsaker i ugn och en örtsås. Ser väldigt gott ut och var superenkelt, bara 1 dl naturell yoghurt, 1 vitlöksklyfta( pressad) ½ dl hackad persilja salt+ peppar. Kycklingen ska marinera i minst 4h. Sen lägger man spetten på samma plåt som rotgrönsakerna och kör allt i ugnen. Jag gjorde dubbel sats yoghurt marinad och tänkte ha den andra halva till.
    Heloise, länka recept please!! Låter jättegott
  • Norrskensflamman
    Heloise skrev 2011-10-26 15:10:23 följande:
    Jag fick precis ett meddelande i pws-gruppen som jag är med i på fb att en av medlemmarna förlorat sin dotter, hon dog i sömnen 22 år gammal. Hon hade pws Gråter jävla skitsyndrom!
  • Norrskensflamman

    Fru Sy, beklagar sorgen!
    Verkar som ett bra upplägg med festen, men ska du stå och laga mat hela dagen eller blir det typ självservering eller har du nån som hjälper dig? Lagar du allt själv?

    Syrinx, min musiker heter JJ, tycker det är jättevackert Särskilg i kombo med mina initialer SS

    Jorå Blomman... det börjar bli alldeles på riktigt och alllvar det här. Ljuv musik uppstod ju tämligen omgående då vi började skriva med varann. Och sen när vi träffades på tumanhand... POFF!!! Serenad.... Fortefortissimo
    Men, som sagt, vi tar det lugnt med tanke på flickorna. Men vi är väldigt seriösa båda två och vill ta det här vidare i lugn takt. Känns jättehärligt. Och jag får fortfarande den där ensamtiden de veckor flickorna är hos mig. Då de och jag läker tillsammans och skapar OSS ett liv, utan pappa. Ja även annars också så händer det att jag åker hem och är ensam med mina tankar och sorterar dem ett tag, utan att musikern tycker det är nåt konstigt alls med med det. Han är en sån som jag kan säga till att jag vill vara ensam ett tag och han accepterar det utan sura miner. Men jag kan ju säga att så bra som han får mig att må, så är det mer o mer sällan jag vill vara utan honom... *rodnar*. Däremot när flickorna är hos mig, då är det DE som gäller.

    Tja, vi får väl se vad som månde bliva av detta. Nånting bra tror jag iaf

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård