Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Och JA, jag är en gammal tant. En stolt tant

  • Norrskensflamman

    Fru Bygg, jag tycker ert radhus låter ypperligt! Härligt med lite mer plats. Sen så har ni ju stuga också, då behöver man väl inget hus?? Men du, hur långt bort ligger stugan? Alltså hemifrån er, måste man resa länge?

  • Norrskensflamman

    Imorgon kväll är jag o musikern bjudna på fest hemma hos hans vänner (frun i huset är hans ex, sen hundra år tillbaks faktiskt, de är goda vänner och han är även vän med hennes man). Känns lite nervöst att bli "introducerad" för endel av kompisgänget, men samtidigt ska det bli kul att kunna få vara lite mer öppna med vår kärlek.
    Vi ska inte klä ut oss nåt speciellt, men jag kunde ändå inte låta bli att fixa liiiiiiiite rekvisita iaf.... Jag ska ha dessa: Diadem med djävulshornoch svart läppstift och svart nagellack. Svart, enkel klänning med vinröda strumpbyxor (eller måste det vara svarta kanske??)
     
    och det här blir det för min djävulshanne:
    Djävuls kit exklusive skägget då, för han har ju eget!!!

    Gud så vi skrattade när vi provade!! Han såg helt galen ut!!! Jag kissade nästan på mig...

  • Norrskensflamman

    Tack alla fina tjejer i tråden för att ni gläds med mig!! Jag blir alldeles rörd... Hjärta  Hoppas ni inte blir less, att det blir lite för tuttinuttigt. Men som flera av er redan skrivit... efter all skit som varit så känns det faktiskt som att jag är värd att få må gott. Ett litet tag iaf...

    Och så mycket sorg o elände som jag spytt ut här i tråden så känner jag att jag gärna vill dela med mig av lite hjärtan och glada gubbar och solar också!! Solig

    I vått o torrt heter tråden, i glädje o sorg, i sol o regn osv... Tack tjejer!

  • Norrskensflamman
    BrudSommar2006 skrev 2011-10-28 12:57:45 följande:
    Jaha, ett till minus för cerazette, hittills inga plus. Jag skulle gått till riktiga gyn, BM kunde ju ingenting. Inga bra råd man fick där inte.

    Hm, undrar var våra häxhattar vi skaffade förra året är. Kunde komma till pass när man öppnar dörren för ungarna.

    Flamman, vad roligt med fest! Och kul att det går framåt på kärleksfronten, det är dig väl förunnat!
    Jag har tänkt att min T får gå med sin kompis på söndag e.m. Känns inte kul att ha henne rännandes på lördagkväll bland gårdarna. Dessutom ska hon nu vara hos sin pappa lördagkväll så då blir det söndag. Lilla K är för liten tycker JAG, hon tycker annorlunda. Men vi har kompromissat. Hon ska klä ut sig och så ska hon o jag öppna dörren och skrämma alla ev Halloweendörrknackare För henne är det också själva utklädningsprocessen som är det roliga!
  • Norrskensflamman
    Piggelin1 skrev 2011-10-28 13:13:59 följande:
    Herregud!! Två ggr i veckan & ärkeaset hade mage att klaga?!?! 
    Här är vi båda glada om vi får till det en gång varannan vecka...
    Jooo... men han tyckte väl det var dålig kvalitet... Inga multipla orgasmer och inga 2-timmarsligg och så var jag väl lite oengagerad och ville ha det nog så snabbt undanstökat. Pliktskyldigast. Men att fråga sig själv "Vad beror det på, vad kan JAG göra för att hon ska må bättre och vilja mer?" det fanns inte. Utan han tog det som en ren förolämpning. ATt jag inte ville "ha" honom tillräckligt mycket och starkt och ofta och länge. Och att jag tänkte på/hade nån annan. Trams!!! Sexlusten går upp o ner och den går fan inte upp hos en kvinna som är utarbetad och dessutom bara får skrik o skäll hemma. Så det så!
  • Norrskensflamman
    lanovia 08 skrev 2011-10-28 12:47:44 följande:
    Oh dessa män. Vet knappt om jag skall skratta eller gråta. Väljer alltså skratta. Imorgon skall vi ut o äta med makens familj. När vi fick frågan sa vi att maken skulle ringa o höra när de skulle gå ut, 19-20 tiden är ju lite väl sent att gå ut med lilla E som behöver sova. Visst vi behöver absolut inte lägga henne 19 på helgen men hon blir ju trött o grinig till slut då är det skönt att inte sitta på en restaurang.
    Maken ringer och pratar med systern de enas om att kl 19 blir bra. Öhhh??? sa jag när jag pratade med honom vi sa ju att 19-20 blir sent. Ja, men då blir ju 19 bra tyckte han.
    ??? är det bara jag som inte fattar?

    Jaja nu blir det 19 och det får väl helt enkelt funka.
    Suck... *småler*  Typiskt!
  • Norrskensflamman

    Jo Lanovia, jag fattar. Jag fattar bara inte hur dum i huvet JAG varit som accepterat allt detta... Men det har nog mest varit för barnens skull. HÅlla ihop familjen och allt det där.

    Det är så otroligt skönt att inte ha det där "allt-kram-och-mys-måste-leda-till-sex-annars-får-det-va"-tvånget på sig nå mer. Musikern kan verkligen kramas o mysa utan att kräva nåt mer. Han brukar säga "lite stånd har ingen dött av" Och att det bästa är att få somna och vakna med mig vid sin sida. Allt utöver det är extra bonus Bara såna uttalanden gör ju att man vill kasta sig på honom och äta upp honom

  • Norrskensflamman
    lanovia 08 skrev 2011-10-28 13:41:52 följande:
    Ja går inte göra så mkt annat än le.
    Fast jag får erkänna att jag blir stressad. Över hur det skall gå ihop, hon kommer bli så trött på restaurangen. Det blir sen mat för henne, så antingen får vi ge henne middag hemma o bara ge henne utav vår mat där eller så får vi ge mer till mellanmål och sedan hålla ut på middagen tills vi är där.
    ja lite trött blir jag.
    Och framför allt är det typsikt att detta sker med makens familj.
    Han sa att att han hade gett marginalen mellan 18-19. Och då nappar så klart systern snabt som attans på kl 19 för annars blir det ju för tidigt att gå ut. Det är svårt att få den sidan att anpassa sig.
    T.o.m min morbror som är ensamstående och väldigt inkörd på sitt sätt att vara har fattat att ut o äta med mig eller brodern innebär lättast och glada barn om man går vid 18.
    Förstår att du blir stressad. Funkar det att försöka skjuta lite på maten idag, som du skriver ge mer till mellanmål, lite, lite senare än vanligt och så middagen där på restaurangen?
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård