Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Helgen har varit toppen!! Blev bjuden på middag i fredags hos min mysmusiker... Och lördag var vi på fest och hade jätteskoj med hans vänner. Det gick hur bra som helst. De var typ lika stolliga som jag... Och igår em kom flickorna hem och då klädde de ut sig och spökade.
    Nu hinner jag inte skriva mer, men skickar kramar och håller tummar osv...
    Nu ska jag iväg och sätta in spiral.

  • Norrskensflamman

    Fru E, kramen, kramen, krameeeeen = kramar!

    Jag är hemma idag på fm. Ska gå och försöka sova. Mår skit. Jag säger då det, jag går aldrig tillbaka till BM och tar bor spiralen. Dom får söva mig nästa gång. Fy fan vad ont det gjorde!!!! För det första låg Apotekets datasystem nere så de kunde inte lämna ut nån spiral åt mig. Som tur var hade BM en extra. Stressad och redan spänd som en stålfjäder skulle hon då lirka in grejerna... Men då drog min livmoder ihop sig så det gick bara inte. Hon fick kalla på hjälp. De bänglade och bökade och sen var de tvugna att byta instrument. Det gjorde så ont så jag fick t o m skrika till.... Och sen grät jag efteråt av smärta... och blödde. Fy fan... Inatt hade jag så ont i magen att jag spydde hela natten fram till kl 3.
    Nu är det lite bättre, har tagit två panodil och ska gå och lägga mig en stund.
    Hoppas det inte blir några komplikationer så jag måste ta ut den... För jag känner att den får gärna sitta kvar tills jag dör. Vill aldrig mer att nån går in i min livmoder igen.

  • Norrskensflamman

    Ska prova sen när jag har tid att lägga upp här på BT, nu när det funkar med att ha galleriet synligt bara för de i sin adressbok.

  • Norrskensflamman
    ingenjörsbruden skrev 2011-11-01 08:30:43 följande:
    Har sett dem o ni är ena riktiga snyggingar!
    Men jag är inte med på bild, lyckades hålla mig undan hehe
  • Norrskensflamman

    Men herreGUD vad ni skriver tjejer!!! Man hinner ju bara precis läsa allt så är det dags att jobba vidare...


    Men jag hinner utbrista HUUUUUURRAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!  Fru E, vi är med dig Hjärta 

    Daa: Visst fick du mitt sms? Tack iaf för det supergulliga kortet Hjärta 

    Ingis, VAD håller du på med??? *tittar strängt*  Vi får väl veta när du plussar, eller hur?!?!

    Vad mysigt ni har det med en massa trådträffar. Man blir ju avis. Funderar om man ska ta sig en sväng åt Daa:s håll innan jul iaf....... och pussa på Parvlarna. Och lite på Daa också

  • Norrskensflamman

    Nån frågade hur det var att träffa musikervännerna. Det var hur mysigt o kul som helst. Ett gäng tokstollar precis som jag. Avslappnat, enkelt, okomplicerat. Och redan nästa morgon hade jag ett flertal vänförfrågningar på FB från hans vänner... Igår hade han varit till värdparet och de var visst helt lyriska över hur trevlig o glad o rolig jag var... Så jag tror jag blev godkänd. Att HAN är sällskapets favoritmänniska nr 1 det märktes ju klart o tydligt. Tror de alla varit oroliga och nyfikna på mig, VEM som lyckats fånga hans gunst... om jag skulle vara ett stolpskott eller verkligen en tjej som är VÄRD honom liksom. Fick den känslan. Men det var som att de, efter att ha synat mig lite i sömmarna, så drog de alla en lättnandets suck  

  • Norrskensflamman

    Åh, finaste, käraste, dyrbaraste, värdefullaste, underbaraste Blommis... KRAAAAAAAAAAAAM! HjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärta... finns inte nog många hjärtan o pussmunnar och   känns det som....

    Jag förstår så innerligt hur du känner det. Det där med ekonomin har vi ju pratat om du o jag. Du vet ju hur jag har haft det och har det.
    Jag blir alldeles kallsvettig när någon nämner att "låta ungarna få göra nåt kul" och då vet jag att det handlar om bio eller lekland eller nåt annat som kostar pengar. Och bensin. Eller badhus där man måste klä av sig och visa att man minsann har gått upp 16 kg på två år, varav de sista 6 sen i våras bara... ja herregud inte konstigt att karln dumpade henne för en yngre snygg brud, för hon är ju faktiskt 43!!! Och åldern börjar ta ut sin rätt.

    Jag blir kallsvettig så fort man blir bjuden på födelsedagskalas, så fort ungarna blir bjudna på födelsedagskalas, så fort bilen hackar till, eller så fort lampor börjar krångla eller frysen hostar till.
    När ungarna river sönder sin nya overall eller jag märker att de där vinterskorna som jag trodde skulle hänga med en vinter till är alldeles för små!
    Och när både skridskor och skidor behöver bytas till båda två... för den lilla har inte vuxit i storasyrrans.

    Känner så väl igen räkningsbetalningsbråken. Hade ångest och magknip sista veckan i varje månad och när det så drog ihop sig så visste jag att nu blir det gorm. Och det blev det varje gång.

    Förstår så väl det där att man vill höra åtminstone, i ord också inte bara handling, att FÖR MIG DUGER DU SOM DU ÄR, NO MATTER WHAT!!!!

    Men Blommis, du duger, du är en fantastisk människa och du är älskad av din sambo, din son och tonvis av människor. Precis som du är. No matter what. Och du har lyckats med väldigt mycket som andra inte lyckats med. Se bara på din underbara son som har en sån genuin empati (den ensamma flickan fick mig att gråta, eftersom jag själv var mobbad i låg- och mellanstadiet), som är en sån kämpe, en fantastisk liten människa med stor ande. Du sprider så mycket glädje, omtanke, vishet och kärlek omkring dig, så du anar inte så mycket du betyder för så många. Här har du en. Att stöta o blöta med dig har hjälp mig mycket i min process tex.

    Du vet väl om att du är värdefull, att du är älskad för din egen skull???? Inte för prestationer, plånbok, status eller nån annan skit. Utan för att du är du och du är underbar. .-p

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård