Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidis: Hur gick det med huvudvärken? Det försvann sen eller? Blev lite orolig där....

  • ingenjörsbruden
    Norrskensflamman skrev 2012-12-11 14:29:03 följande:

    *slår mig för pannan*


    Såklart!!! Vattenbad och smörpapper... Att jag inte tänkte på det.


    TACK snälla Blomman!


    Och tack för tipsen om andra gottigheter! De får jag prova nästa år. I år ska jag göra smalare godis, hade jag tänkt... Nu har min långa, mödosamma resa börjat... Ja, du fattar nog vad jag menar.


    Kraaaaaaaaam!


     


     


    Smalare godis......ska du göra godisstänger....godissnören......höhöhöhöhö
  • ingenjörsbruden

    Nu mot strykning av luciasärk o matlagning..... tjohej....zzzzzzzzzzz

    Är lite sliten.....SkallePer käkar varannan timme på nätterna.....inte sååååååååååååå värst roligt..... djupsömn vet jag inte vad det är....men vad är en bal på slottet.....

    Massa till er alla

  • ingenjörsbruden

    *tummen upp för ljus i mörkret*

    Stackars blompojken! Typiskt när man är stjärnan i showen! Klart du är blid som en sommarvind..... till 90% tror jag....de övriga 10% tycker jag är attans nyttiga för omgivningen eller hur?!
    Tycker herr blommis ska vara tacksam över din hjälp! *så det så*

    Syrinx: läskiga undersökningar, skönt när de är avklarade....var nära att skriva att det blir skönt att få dem gjorda....men det nog def fel uttryck när det är den undersökningen du ska göra....hrmm...tror jag....men det kan väl inte vara värre än att föda barn....eller? Hoppas iallafall att det ska gå bra för dig!

    Luciafirande kl 07 är ingen jättehöjdare när ammar heltid o frekvent.....jisses i min låda va jag är slut, fastän jag fått sova ngn timme extra tack vare min goa mamma som varit här idag.
    Jag o busan gjorde ett pepparkakshus med pastelliga non-stop......riktigt sockersött blev det!

  • ingenjörsbruden

    Hej godingar! hoppas att alla haft en God Jul o Gott Nytt År! Magsjuka florerade på dagis innan jul så jag höll Busan hemma hela v innan jul men sten på julahfton dök första vattenkoppan upp...... Tjohej! Samtidigt har lillfisen kört med ammning varannan h 24/7 = noll ork i denna varelse. har nu fått nässpray utskriven av BVC o "peppar peppar ta i trä" som att det tillsammans med liggande amning har ökat produktionen o flödet o gjort lillfisen mer nöjd så han sover fler h på natten. Men jag är tacksam för allt o alla jag har i min närhet, fy fasen Blomis för branden! Nu har jag köpt mig en padda så jag lättare kan hålla kontakten med omvärlden! Det finns hopp även för mig hoppas jag.

  • ingenjörsbruden

    Grattis på din dag, Blommis! Hoppas du får en härlig dag! ninnis: usch för procent hit o dit..... Men det är inte lätt att beräkna med ctg o ul... Håller tumme för bättre resultat på lördag. så länge

  • ingenjörsbruden

    Tycker att det är bra argument för mini-E att komma idag! Vem är sambandscentral denna ggn? Tyckte väl att det var lite skumt med BMbesök en lördag. Nu är vardagen tillbaka hos många. Jag har inte avgett något nyårslöften men jag har en plan för detta året.... Men det får jag ta om en stund för nu är det matade här. Kram

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård