• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Massor av kramar till er alla! Det är lite tungt för många av oss just nu, så en stor gruppkram tycker jag att det är dags för. Här har vi febriga ungar och jag kan vabba så jag slipper gå på jobbet...

  • Hvidbrud

    Ingispingis: Jag ser att jag missat gratta här! GrATTIS!!!! Så härligt att han är här! Isak är ju jättefint och han kom ju samtidigt som resterna av orkanen med samma namn nådde hit, så det är ju mkt passande!

    Urakut!! Hugedanemig! Hoppas att du har det bra och har kommit upp på benen igen. Hur är han? Hur har ni det? Hur hur hur hur? Jag vill veta allt! *hjärtar* Så härligt inlägg med räserbajs och allt!
    Mina hormoner tar över min hjärna när jag har ÄL... Farligt

  • Hvidbrud

    Blommis: bravo för billiga MBT! Om de hade det priset normala skulle de säkert inte gå i konkurs... (eller, jo. Man kan ju inte ge bort kvalitetsvaror...)

  • Hvidbrud

    Ingis! Vilken historia! Tack för att du delar med dig! De där kasslertrosorna är sååå sexiga! Men Gud så sköna när man blivit snittad- tyckte jag. Lille Isak! Längtar efter honom

    Ninnis: Åhhh! En liten lillkille så härligt! Och jag paxar för att gissa att han kommer den 14de! På alla hjärtans dag, för inte finns det en mer passande dag för dig, Ninnis, att få ett litet pyre på?

    Har har vi sjukstuga. Maken ska passa barnen som är krassliga hela helgen eftersom jag ska jobba... I dag har jag skrapat 15kg fågelbajs på fyra balkonger. Beräknad tid: 1 timme. Real tid 5,5timmar. Jäkla skitjobb. Jag börjar undra vad jag har för karmisk förbannelse över mig som gör att jag inte kommer vidare!? Nu? Sova! Godnatt!!!! Pusspysspusspusspusspusspusspuaspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspussousspuss!!!!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård