• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Stor stor megakram Lanovia! Jag håller hela tummen så hårt jag bara kan! Kram!

  • Hvidbrud

    Idag spräckte jag nollan!!! 69,8!! Haha! Det var på tiden 5km till jobbet på cykel och 8h stresstäd/dag visar sig på vågen... Måste bara komma ihåg att träna magen annars kommer jag att likna en gående ostbåge....
    Puss på er alla! Jag har skrivit klart cv och personligt brev! Tjoho! Nu ska det bara sändas ut i etern med kärlek och intention. Så det så!

  • Hvidbrud

    Heloise: klart du ska blogga! Klart jag kommer läsa! (och blommis blogg väntar jag på med spänning, fortfarande )

    Ledig måndag idag. Tvättar, planerar veckomatsedel, ska handla, betalar räkningar (bättre sent än aldrig...) ger håret en ordentlig välbehövlig inpackning och gör mig redo att fika med fina väninnan. Vi ska prata om ett projekt.... Min mamma driver fortfarande galleriverksamhet och jag tänkte att jag och min väninna (vi är gamla gymnasieestet-kompisar) skulle ge varandra en spark i röven och boka en vecka i sommar och till dess skapa en utställning tillsammans. Hitta ett tema och jobba mot det. Kickstarta kreativiteten och göra annat än att titta på tv på kvällarna. Men vi får se... Kul kunde det vara om det inte blir stressig vill säga.

    i övrigt har jag hittat en ny cykelväg till jobbet. Genom parken. Jag får laddat batterierna till max där och i min stilla galenskap jag börjat utveckla på jobbet hjälper det på humöret....

    Många kramar till er alla fina! Puss

  • Hvidbrud

    Hej alla!

    Skriver en liten rad, så ni inte tror att jag har fördampat... Har lite låg energi just nu, så jag kommenterar eller egoar inte så mycket. Men jag läser och följer med och är så glad att få dela livet med er, finisar! Tänker på er och är med er i tanken!
    Kraam! Nu ska jag på möte med chefen. En kille på jobbet fick nog igår och jag ska följa med honom till kontoret som moraliskt stöd. Fy fan vad livet är orättvist ibland. Jag kokar och bubblar över och chockas av hur pengar kan koruptera människans själ!  Nä. Lugn och sansad och med bra arguent var det ja. Ingen uppeldad idealist...
    Hej svejs!Hjärta 

  • Hvidbrud

    Vilken läsning jag fick i kväll då! Sån underbar överraskning! Inte får tråden dö!

  • Hvidbrud

    Här är det jobb tills jag faller kull. Chefen från hell "straffade " mig med att ta hennes kl7 tjänst pluss 8h städ för att jag sa emot henne inför kollegerna.... Nice person. Behöver jag säga att jag har krävt att bli förflyttad from 1 nov?

  • Hvidbrud

    Iövrigt miste jag fattningen i torsdags och skrek på häxan så att det kändes som en mindre orgasm.... Fast det hade nog blivit en större orgasmatisk känsla om jag hade kunnat behålla lugnet. Men pytt. Jag kan inte jobba så. Jag tåler inte mobbing på arbetsplats, bestraffning av medarbetare och hot med avskedningar och pressning till bristningspunkten arbetsmässigt varje dag. Jag visste inte att man kunde komma undan med denna typen av ledarstil, men jag finner mig inte i det längre. Det är så fult. Det är så obehagligt och så skrämmande att man faktiskt kan vänja sig till klimatet och tänka att, ska det kanske vara såhär? Nä. Två dagar till. Sen ska jag andas fritt igen.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård