• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Åh, jag har gått och kärat ner mig i ett hus... Det ligger på perfekt placering både i hänsyn till mig och barmarna pendlingsmöjligheter... Det har charm och alla rum vi behöver, ett sånt ställa vi kan bli gamla på, som Batman sa. Med jäkla kontantinsats... Vi bor ju i hyreslägenhet nu och det skulle bli billigare att bo i hus, allt inräknat, men men... Drömma är gratis... Nu får vi jobba hårt och spara mycket så vi kan sluta betala hyresvärden en förmögenhet varje år!

  • Hvidbrud

    Åh, nej, tyvärr har jag inget sånt. Bara ett "vanligt" grått elastiskt. Tror att det är ett sånt du redan har.

  • Hvidbrud

    Ingis! Underbart att höra från er! Jag börjar få allvarliga Ingis-abstinenssymtom. Tycker att det är för länge sedan nu! Sen vill jag pussa bebis också......

  • Hvidbrud

    Heja blomman! Bravo!

    Fresten får du se till att ge ut den boken i civilkurage nu blommis. Jag kan ju inte sitta här och bläddra i flera år gamla inlägg för att hitta dina inspirerande och styrkande inlägg. Fatta att jag vill äga boken. NU! På riktigt. Jag behöver den!

  • Hvidbrud

    Men blommis, du behöver ju inte försöka säga något klokt och duktigt. Du gör det ju hela tiden! det är väl mer att sammanställa det som redan finns. Stunder av passion i en kaliber av sitt eget slag, det har du ju massor av. Att sammanställa det som tex i en handbok till lejonmamman eller något annat rivigt (ja, jag vet...) från gränssättning och markering under graviditeten, förlossningen, småbarnsåren och tonåren till ötåligheten och sårbarheten som ryms och får lov att blomstra där inne. Tja, jag vet inte, men råmaterial har du att spinna av iallafall.
    Jag gick i skolan med en tjej en gång och hon målade och tecknade så vackert. Vi undrade alla hur hon kunde göra det. Hon svarade att hon helt enkelt inte kunde låta bli. Hon måste måla. Och blommis. Visst måste du skriva?

  • Hvidbrud

    Hua blommis! Vilken mardrömsresa! Kan föreställa mig min nacke och dina armar idag. Kommer genast med Arnica oljan och mjuka händer, värmekudde och sköna filten.

    Ska man putsa fönsterna?

    Nu har svärmor åkt hem- efter fyra nätter. Nu är soffan min igen!

    Idag var det sju år sen jag och Batman kysstes första gången... Fniss fniss... Vackra liljor i köket och härligt pirr i magen Sju år.

  • Hvidbrud

    Syrinx då! Herre min je! Hur har du det nu då? Känner du någon skillnad ännu? Massor av krya på dig kramar! Usch vilken skräckis!

  • Hvidbrud

    På tal om brist, så försökte jag fråga dig, blommis, igår, innan hela inlägget försvann, om du har prövat att ta magnesiumtilskott för huvudvärk och onda leder? Min syster lider av huvudvärken från fajjdieiwujdksldk och hennes läkare (i Schweiz) har vänt ut och in på henne för att hitta vad som felar- det sista har varit att det skulle vara magnesiumbrist. Hon skulle börja med normal dos och öka med en pilla varje dag till hon fick lös mage och gå ner en pilla då och ta den dosen och se vad som händer. Att hon, min skeptiska syster, fått rättat nackkotor och provar kinesisk medicin samtidigt är ju jättebra. Jag hoppas så att det hjälper. Huvudvärk e inge roligt...

  • Hvidbrud

    Här har vi korkat upp en flaska quinta do cotto 2005, från vingården i Portugal som vi bodde på på vår bröllopsresa.... Fast maken somnade visst vid nattningen av smågluttarna för jag kan allt höra hans snarkningar Äh, jag kan allt ta ett glas till i sällskap av er här på BT...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård