Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Daa: jobbigt med bakslag vad gäller sömnen... Men måla inte, du vet vem, på väggen. Det kanske bara var en tillfällig dipp? Hoppas du får många timmars skön sömn inatt istället.

    Själv har jag blivit förbannat less på att alltid ha ont i huvudet. I flera dagar i sträck. I fredags hade jag ont igen och det gick inte ens över på natten. Jag vaknade mitt inatten och kunde inte somna om för att jag hade så j-a ont!! Och sen fortsatte det hela lördag. Inte förrän på söndag morgon var jag kvitt värken.
    Inga tabletter såsom Ipren, Treo, Panodil Zapp osv hjälper. Inte ens dubbel dos.

    Nu har jag iaf bokat tid för synundersökning. Progressiva glasögon är ett måste för jag ser inte att läsa ett papper längre. På jobbet har jag fått en bautastor dataskärm med stor text...

    Men just omställningen att läsa på skärmen = OK, om det är stor skärm med stor text, och så flytta ögonen till ett papper och läsa på lite närmre håll... Nix, fixar det inte.
    Läsglasögon hjälper när jag läser hemma, men de funkar ju inte vid dataskärmen.

    Ja, ja, det är inte lätt att bli gammal... Blir ju ett helt år äldre nästa vecka !

  • Norrskensflamman

    Blomman: kul med vinst för Blompojken, men fy för såna där kommentarer. Låter som att det var dåliga förlorare som talade...

  • Norrskensflamman

    Undrar just om mina flickor blir nå' blöta när de ska cykla hem från skolan... De har varit i skogen och plockat lingon med hela lågstadiet idag, och nu på em började det regna. Nåja, de är ju inte gjorda av socker... även om man kan tro det

  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2012-09-18 10:43:31 följande:
    Jag är så himla glad! Jag har blivit erbjuden att gå instruktörsutbildning för vår hundtränare, en eftertraktad utbildning som inte kan sökas utan man måste bli "utvald". Den löper över ca två år och igår gjorde jag mitt första pass som hjälptränare. Så himla kul! Det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse
    Åh så roligt Ninnis!!!
    Vad spännande!

    Lanovia: Jag försöker minnas... Jag har nog aldrig gett välling på natten utan bara bröstet. Och sedan välling innan läggning, och när det inte har räckt så har jag gått över till gröt innan läggning.
    Det låter ju onekligen som att din A är hungrig och behöver äta på natten... Antar att alla barn är olika och att det också beror på vilken utvecklingsfas de är i.
    Någon av flickorna ville på att vakna på nätterna och ha nåt att snutta/äta på minns jag, då gav jag vatten i nappflaskan, och det var hon nöjd med. Alltså kanske lite törstig bara. Men din kille verkar ju hungrig!
  • Norrskensflamman

    Jag har varit och lunchshoppat. Hittade en julklapp som låg och skrotade i en låda: Ett presentkort på en klädesbutik på 1500 kr! Så jag har shoppat loss... och fick lägga till 450 kr själv, men det gjorde jag så gärna.

    Två brallor, en tröja, två finare blusar och en mittemellantröja/blus.
    Thanks ma and pa

    Nuförtiden är det det ENDA jag önskar mig i julklapp o present (mina föräldrar envisas med att ge mig julklappar o presenter fastän jag är 40+); Presentkort!!! Och då helst på kläder. Annars blir det aldrig att jag unnar mig nåt. Så de ger mig presentkort på en DAMklädesbutik och inte på nån kedja som har både barn- och damkläder. För då slutar det bara med att jag köper åt flickorna och inget åt mig själv.
    De känner sin dotter kära mor o far ♥

  • Norrskensflamman

    Och jag kunde förstås INTE hålla mig från att inhandla en blygsam feststass också...

    men de är snyggare i verkligheten!

    och denna till:

    Jag är faktiskt rätt nöjd, även om det var jobbigt att fejsa sin spegelbild i provhytten... +16 är inte skoj.
    Men man vill ju klä sig snyggt ändå juh...

    Jag har iaf varit och tränat ett fyspass och är helt slut. Ingen huvudvärk, yey!!
    God natt Hjärta

  • Norrskensflamman

    Men huvva så läskigt Solde!   Tur att det  gick bra för alla inblandande... förutom rådjuret då förstås.
    Här har vi inte så mycket rådjur, även om det finns, utan mest älg (och ren). Älgarna är ju förfärligt stora så en krock med dem brukar gå riktigt illa... Nu börjar det finnas viltstängsel nästan överallt på E4:an så fort man viker av från den så gäller det att ta det piano. Särskilt nu när det är älgjakt och de är lite stressade och rörs mer.

    Jag tror jag ska byta den svarta finblusen med öppet i ryggen mot en blå... Såg att det fanns en sån på nätet och affären erbjöd sig genast att lägga undan en åt mig. Ska dit på lunchen och prova.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård