Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Syrinx, så skönt att maken har jobb och spännande med dina provspelningar!! Heja!

  • Norrskensflamman

    Igår var det föräldramöte. Först info på fritids, sedan hade varje klass egna infomöten och sen ett gemensamt möte för hela skolan med rektor o alla lärare.


    För första gången så behövde jag inte gå ensam på föräldramöte, och ej heller behövde jag dela mig mitt itu, eller sitta skamsen för att en av mina döttrar inte hade någon representant från sin familj med på klassmötet... För min käre m ställde naturligtvis upp och kom med! Kändes... bra Stort. Härligt. En sån liten, löjlig sak som föräldramöte,men som alltid känts så jobbig förr om åren, kändes så himla rolig och positiv helt plötsligt.

  • Norrskensflamman

    Jag var förra året på föräldramötet ensammen, eftersom ju exet precis flyttat ut och m inte var introducerad i våra liv.
    Det kändes ändå mycket lättare att vara ensamstående mamma och inte kunna vara på båda ställena av den orsaken, än tidigare år, då jag har levt med barnens pappa och ändå alltid fått vara ensam på alla möten, ALLTID och alla vetat att han INTE jobbar skift, jobbar på annan ort eller något sådant, utan bara skitit i att komma... Konstant.

  • Norrskensflamman
    lanovia 08 skrev 2012-09-21 08:44:14 följande:
    Flamman sagt det förr säger det igen: Så himlans glad för att du träffat M o att han vill DELA ditt lv.
    Gissa hur glad jag är då... Att ha någon vid sin sida som VILL DELA vardagen med mig och flickorna.
  • Norrskensflamman

    Syrinx, lycka till i Lanovias stad!

    Ingis: Tack för att du delar med dig av din förlossning! Så fint, men oj så spännande... och så skönt att allt gick bra iaf. Härligt att amning kommit igång och oroa dig inte för lilla damen, hon blir nog snart sitt vanliga jag igen. Men det KAN ta lite tid att vänja sig vid ett småsyskon. Minns att första 3 månaderna var en liten prövning, sen ramlade bitarna på plats...

    Ninnis: Lillebror verkar lika exhebitionistisk som storebror

    Igår beställde vi cateringmat hem till päronen och åt hela gänget, vi och brorsan och hans familj. Jättegott och jättetrevligt. Jag hann med att baka en tigerkaka hemma också.
    Idag har jag bakat bullar (!) Är lika chockad själv... HÄnder ju typ en gång vartannat år! Det är ju födelsedag nästa vecka och jag tänkte att för en gångs skull ska jag göra fikat själv. Kanske inte allt, men det mesta.

    Nu håller m på och skriver papper om försäljning av lägenheten. Kanske korkar vi Amaronen snart...

  • Norrskensflamman

    Ingis, glömde ju: Det var så rörande att läsa om din man som satt med bar överkropp och lille I i famnen... Så fint!
    Och vilket fint namn ni valt!

    Jag har varit en prommis med lilla K på cykel och jag på MBT-skor. Känner att min förkylning är på G tillbaka, och jag VILL inte!!!

    Skrev jag att jag var till optikern i fredags. Det blir två par nya glasögon. Ett par närprogressiva till kontoret att ha vid datorn och så ett par läsglasögon.

  • Norrskensflamman
    lanovia 08 skrev 2012-09-24 07:27:44 följande:
    Är så jäkla orolig för hunden. Vi får jhenne inte till o vilja äta. Som läget är nu måste vi handmata o då luras med o lägga medngt gott typ levergodis el köttbullar.Igår lyckades vi inte ens med hela dagsransonen. Det går liksom bara sämre o sämre.
    Lilla skruttan...
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård