Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Maktlös är rätta ordet Blomman! Min pappa är djävulskt envis. Precis som sin mor som blev 97 år. Och han har gett sig fan på att han ska bo kvar därhemma tills vi får bära ut honom
    Känns bara så trist att de sitter därute i skogen... skulle vilja ha dem närmare så jag kunde snippa förbi efter jobbet, på promenaden, handla lite åt dem, kolla att de är okej och hålla pappa lite sällskap t ex medans flickorna är på aktiviteter. Min far är HELT klar i huvet även om han hör dåligt. Han har dock en muskelsjukdom som gör honom svag och stapplig i benen. Det är det som är hans stora hinder.

    Ang mamma, igen, så är jag vettskrämd för hennes bröstcancer... funderar om jag ärvt just den genen... Jag får INTE drabbas och dö, förrän flickorna är åtminstone 20 år och kan ta hand om sig själva. Helst ännu längre förstås. Tänker er bara... om jag dör... vad händer med dem då? Kommer deras pappa och tvingar dem till det stora landet i öster? Han är ju deras far och älskar dem väldigt mycket. OCH han är stolt och han HATAR att jag träffat m. Såklart skulle han ta barnen till sig, även om han EGENTLIGEN inte behöver dem där... Och annars... vem ska ta hand om tjejerna???

    Usch vilka hemska tankar NÄ, jag ska hålla mig frisk och ta barnen genom tonåren och allt,det är bara så. Nåt annat alternativ finns inte.

  • Norrskensflamman

    FAN, vad jag är LESS på ynkryggar till karlar, som inte står för sina handlingar, som alltid ska smussla, undanhålla sanningen, ljuga, slira och dra på att berätta hur saker och ting ligger till, för se det kan ju bli "jobbigt"... För inte fan ska ni tro att det är för att skona andra sorg och smärta, nej det är enbart för att själv inte bli utsatta för jobbigheter. Jag är verkligen KRÄKLESS på dessa män!!!  

    Jag talar förstås om ärkeas och deras gelikar.
    Jag har bestämt mig. Jag har bett en ärkeasförälder meddela att berörda parter ska informeras, sanningen ska fram på bordet NU.
    Jag kommer stämma av med vederbörande om h*n vidarebefordrat min hälsning under nästa vecka. Om inte, då kommer vissa ärkeas få ett mejl OCH sms med en deadline på hur länge vederbörande har på sig att åtminstone rädda något litet uns av sin heder inför sina avkommor. Annars tar JAG tag i saken, och kan INTE stå för hur reaktionerna blir. PUNKT!!!

    Jag tänker INTE längre jamsa med i den där famljens fula spel och jag tänker INTE curla nåt ärkeas längre. BASTA!!!

     SkrikandesSkrikandesSkrikandes DemonDemonDemon

  • Norrskensflamman

    Egentligen så är jag inte förvånad att ärkeaset börjat bete sig så här nu när han är tillbaka till sitt ursprung. Här hos mig har han ändå påverkats till det bättre under en lång period, under mitt och våra vänners inflytande, men nu... så faller han tillbaka till det han är van och uppväxt med.
    Om både ens far och bror under flera år under ens barn/ungdomstid har levt dubbelliv, där vänner och släktingar vetat om men varit lojala och hållit tyst, där det smusslats med halvsyskon och kontakter med avkommor har skett i smyg, där hela djävla uppväxten är byggd på en lögn, så har man ju det som referensramar på hur man ska hantera saker och ting.
    Men JAG tänker INTE ställa upp på detta, det handlar om minabarn för helvete!!! Som JAG lever med varje dag!!! Jag tänker inte lära dem att det är så här man gör. Om det så fan kostar mig en frostig och t o m avbruten relation till fd svärföräldrar, och t om kanske en skadad relation mellan pappa-barn... så måste sanningen ändå fram. JAG tänker inte undanhålla mina barn den. Jag tror i mitt hjärta att det är den rätta vägen att gå... Jag vill iaf kunna se mina barn i ögonen även i framtiden.

  • Norrskensflamman

    Älggrytan puttrar på spisen, snart ska potatisgratängen in i ugnen och Amaronen står och luftas Vi firar lägenhetsförsäljning och samboskap "på riktigt"

  • Norrskensflamman

    Hoho Någon där?

    Jag kikar iaf in och säger HEJ
    Syrinx, det verkar ju lovande att vara på vikarielistan. Hoppas du får massor med jobb! Och att du repat dig från förkylningen.

    Jag har fått (köpa) mina nya glasögon nu. Ett par läs och ett par närprogressiva terminalglasögon. De sistnämnda var dyrast, om än 2499 kr är hyfsat tycker jag, men som tur är betalar jobbet dem
    Känns lite ovant, men det är skönt att kunna läsa igen!

    Nu kallar jobbet.

    o kram!

  • Norrskensflamman

    Lanovia... fy, vad ni har det jobbigt
    Hoppas ni får lite sömn snart.
    Och att barnen blir friska!

    Jag kikar bara in för att säga...

    Ja se det snöar, ja se det snöar... det var väl roligt, HURRA!!!  (N-O-T)

  • Norrskensflamman

    Leksi!!! Åhhhh, så fin du är, vilken fin bula du harHjärta. Och ja, man ser ju att man snabbare blir "stor" när det är andra barnet

    Fy och urrrrrrk för din jobbsituation!! De där grejerna du nämner är sånt jag hör chefen babbla om hela dagarna men själv inte begriper så mycket om... och att så där hux-flux börja sätta sig in i det... *skakar på huvudet*, Inga lätta grejer precis!!

  • Norrskensflamman

    Jag hade ett snack med ärkeasets far igår... Han sa att han redan vid mitt förra samtal talat med sin son och uppmanat honom att "breaka" the news för sina barn a.s.a.p. Vikten av att göra detta snarast för att det inte ska komma dem till  kännedom från annat håll. Då hade ÄA sagt att han skulle ringa redan samma dag. Nu har det gått typ 2 veckor!
    Jag sa att det måste omg göras, folk börjar veta på stan...Han skulle prata med honom igen omg.
    Själv skrev jag ett mejl och gratulerade. Och sa att han har till lördag på sig att berätta. Och att jag antar att han inte vill att hans barn ska få höra den glada nyheten på stan, från främmande människor.
    Han blir förmodligen fly förbannad för att jag har mage att säga åt honom vad han ska göra, att jag har mage att ställa krav, att jag har mage att öht peka med hela handen. Men vet ni: Det skiter jag i!! Han får bli hur förbannad han vill.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård