Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blomman, precis så är det med M också! Han SER matten... Helt obegripligt!

  • Norrskensflamman

    Jag är småarg ikväll. Och inte bara ikväll. Hela dagen. På ärkeas och deras dumma jävla allierade här i stan. En alldeles särskild Barbieblondin (frun till hans "bästis" här i stan) från samma land som ärkeaset har gjort mig heligt förbannad ikväll. Förbannad för att jag tar åt mig och ens ids lyssna och bry mig om vad hon säger, puckot.

  • Norrskensflamman

    Daa; jag blir också jätteförvånad ang kommentaren från BVC ang Fälgas viktkurva. Bara man håller sig inom sin kanal är det väl okej? Hon kan ju vara lång och smal, dvs precis som Fru Bygg skrev, ligga i kurvan för lite längre barn och samtidigt i viktkurvan för lite lättare barn. Förstår att såna där kommentarer kan få dig att bli orolig, men jag tror inte du behöver vara det. Och det där med ätandet går lite upp och ner.

    Hvidisien, så jäkla bra att Haggan fått gå och att du blivit erbjuden jobbet!!! Hejja!!!

    Och STRONGT av dig Blomman att möta dina mattedemoner, blir verkligen jätteimponerad. Du grejjar det! Och vi finns här att stötta dig.
    Dessutom bra rutet i den andra tråden! Passion is back

    Önskar alla krassliga barn o vuxna god bättring.

    Ska på AW ikväll och fira av en kollega som slutat. Relax, frågesport, musiktävling, middag och pub står på programmet. Imorgon sjunga på bröllop. Med en kör modell mindre. Ska bli kul

    Solen skiner och det är lite vitt på marken. Älven har frusit till is. Det är vackert ute nu.

    Ha en fin fredag allihop!

  • Norrskensflamman

    Tinker, mina varmaste sympatier...  Jag hade också munsårsvarianten för ca 12 år sedan. Höll på ett-två år, sen slutade det. Nu har jag varit bra en vecka, men så har jag fått jätteont i halskörtlarna, längre ner i halsen liksom, och nu dök det upp små blåsor igen... Lite vid sidan om än så länge om vi säger så... Jag har tagit en sån där virushämmande tablett nu ikväll, för jag vill INTE få lika jävligt som förra svängen. Trodde iaf att det skulle vara liiiite längre mellan gångerna! F-U-........ också.Hvidis, kan tänka mig att hon är rasande haggan. Sträck på dig! Du grejar det här. Rätt åt harpan!!!        

  • Norrskensflamman

    Igår var det farsdag. Flickorna ringde till pappa och gratulerade. Lilla K hade gjort ett så fint farsdagskort på Fritids. Hon höll på och fråga mig om det går att skicka post "dit bort" där pappa är. Jag sa att nej tyvärr, det kommer nästan aldrig fram. Hon blev lite besviken. Sen tänkte hon ett tag. Sen sa hon;Jag har gjort ett farsdagskort till M. Så hon gav det åt honom. Men vi förstod ju förstås till vem det var. Men hon hade ingen pappa att ge det till så hon gav det till den pappan som fanns närvarande. "Du är ju min bonuspappa" sa hon och gav honom en kram. Liten... Gulligt men ändå sorgligt på något vis    Vi var till päronen och min mor har fått en rullstol nu. Och hemtjänst kommer 4 ggr/dag hem till dem. Tankarna är inte riktigt på plats för henne heller.           Nu ska jag gå och bädda ner mig med M.Just det Tinker; jag har läst på om helvetesviruset och det dör tämligen omg utanför kroppen, smittar visst inte via handdukar och så, men god handhygien rekommenderas förstås. Men precis som du blev jag nojjig och var noga med att mina handukar är mina, på behörigt avstånd från andras och jag tvättade upp allihop... bara för att...       

  • Norrskensflamman
    Tinkerbelle skrev 2012-11-13 20:54:27 följande:
    ... och Flamman jag vet att jag är nojig! 
    Vill ju bara inte att någon annan ska få det också.Skäms
    Jag vet, samma lika här!
  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2012-11-13 21:28:06 följande:
    Hvidis,

    Tinker, matte i väntan på att starta eget-kursen jag egentligen trodde jag skulle gå blir av.

    Dagens tankenöt:

    Greta har får och hönor.
    Tillsammans har de 40 ben och 14 huvuden.
    Hur många näbbar har de?

    Sug på den ni, och berätta sedan gärna hur ni räknade ut svaret.
    Jag vill liksom följa tankevägen genom era huvuden.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Sånt där är jag helt värdelös på. Antar att man ska använda sig av nåt sånt där som gemensam nämnare eller x och y och sånt... Men efter att inte ha använt det på 25 år så har precis just sånt raderats från hårddisken Tungan ute Men jag är också jätte intresserad av att veta svaret OCH hur man räknar fram det! Riktigt intressant Blommis
  • Norrskensflamman

    Tinker... vi har ju konstaterat det tidigare och det blir än mer tydligt; ditt och mitt ex har många gemensamma nämnare (när vi nu ändå är inne på matematik...)
    Just det där med att inte vara intresserad av att komma på matcher, uppträdanden, avslutningar... Det gjorde inte Knoll o Totts pappa ens när han bodde här... "Jag är inte intresserad. Det är ändå så dåligt och oorganiserat, i jämförelse med hur det är i MITT hemland. Varför ska jag gå på sånt som inte intresserar mig??? Jag ska på träning..." Typ så.

    Jag kan hålla med om att konserter, teaterföreställningar och såna grejer inte alltid är de mest väl inövade och ganska ofta inte så bra organiserat, lite så där hafsigt. Men för jösse namn, vi har inte på långa vägar samma resurser här i vår lilla håla som i hans hemland och hemstad med 14 miljoner invånare bara i den staden!!! Här bygger också skapandet på lust och egen förmåga inte på tvång och hård disciplin. Men för mig är det ALLTID intressant att ta del av det barnen gör, oavsett kvalitén på det! Jag blir lycklig av att se att barnen har roligt och känner sig som en del i något. Jag blir glad när jag ser att de är stolta över sig själva. Jag vill vara där när de övervinner sin nervositet och tar ett kliv framåt. Och jag vill vara där och stötta de gånger det går mindre bra.

    Jag glömmer aldrig förra året, sista veckan han bodde här. Då T hade julspel med klassen. Då masade han sig dit, för att liksom visa att han visst bryr sig. Tyvärr pratade han i mobil i korridoren utanför nästan hela tiden och missade större delen av just hennes framträdande. "Ja men jag har viktiga samtal som jag måste ta" hette det. Fan vad arg jag var

  • Norrskensflamman

    Ankan! Stort grattis till hela familjen {#emotions_dlg.flower}Solig{#emotions_dlg.flower}Solig{#emotions_dlg.flower}Solig
    Vilka fantastiska nyheter så här på onsdagmorgon!!
    Och det verkar ju ha gått som smort
    Exalterad storebror HjärtaHjärtaHjärta

    Kraaaaaaaaaaaam och hurraaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2012-11-14 21:45:30 följande:
    Tack för tips om mirakeltejp, Solde! Jag har fått akupunktur idag och har fler behandlingar inbokade nästa vecka plus besök hos sjukgymnast. Imorgon kväll åker jag som sagt till lillasyster över helgen. Har svärmor på besök nu så jag hinner inte skriva så mycket mer nu. Kram till alla!
    Härligt! Hoppas du slipper ontet nu. Ha det så mysikgt hos syrran. o kram!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård