Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hej! Igår var det Agent 007 som gällde. Bra tyckte jag. Skräp och patetiskt tyckte m Men han gillade sällskapet

  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2012-10-31 18:29:35 följande:
    Nu måste jag bara berätta dagens nyhet:

    Ni vet, sambons förra jobb, med chefen som var helt galen? Som sambon och hans kollega anmälde och drog infacket och rapporterade på alla möjliga vis? Där han gav upp och slutade för att han bara inte stod ut mer?

    Den chefen har fått sparken nu!
    Homn had eringt till jobbet idag och bara sagt att hon inte skulle jobba där mer och inte kommer in idag. En avslutning helt i linje med hennes tidigare pålitliga och goda ledarskap alltså.
    Alltså kan vi konstatera att det finns goda skälatt faktiskt ta saker vidare när det är knas på en arbetsplats.
    Fast det tog allt en jädra tid, och det kan knappast sägas att de varit några föredömen i att ta tag i problemen. Snarare har de väl till slut inte haft så mycket till val, efter alla klavertramp och överträdelser den här chefen lyckats med.

    Sambon och jag har suttit här och reflekterat över utvecklingen och konstaterar båda att det inte är någon segerns sötma, utan istället en dov känsla av hur tragiskt det är att hon skulle vara så totalt inkompetent och fullständigt ovillig att lösa saker. så maktfullkomlig och otäckt manipulativ. Nu har hon mist jobbet och som sambon sa "hon har ju också en liten son och  så vidare"

    Själv känner jag att det kanske talar för att vi båda har behållit en del av vår medmänsklighet och empati, att vi faktiskt till viss del tycker synd om en människa som betett sig genuint illa och stulit enorma mängder kraft och energi från oss i flera år.

    Hur som helst: Det lönar sig att ställa sig upp för det man vet är rätt tjejer! Nu jobbar han ju iofs inte där längre-men utan honom hade den där människan fortfarande suttit på fel stol.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Jag kan bara göra tummen upp och konstatera att du och sambon är väldigt kloka och empatiska människor. Ser fram emot att få träffa er en dag. Den dagen då jag, M och Knoll o Tott ska göra vår roadtrip
  • Norrskensflamman

    Ankan, en lillasyster!! Hjärta Så underbart

    Annars tycker jag det har varit mycket så i tråden att ettan varit en tjej och tvåan en kille. Eller...?

    Ingis?!?! Hur går det för er??? Ser dig varken här eller på FB? Mår ni bra allihop?
    Skickar en kram iaf och massor med styrka så ni orkar genom de första jobbiga 3 månaderna.

  • Norrskensflamman
    Soldemor skrev 2012-10-31 18:11:55 följande:

    Victor 3v


    Kan ni förresten förstå att maken inte vill ha hem denna lille prins? Det är Sienas lillebror Victor, 3 v


    Iiiiiiiiiiiiiiiiiiih!!!! Nej, jag förstår inte alls din make!

    Jag och flickorna blir mer och mer sugna på en kisse, men nu är det så att M är lite känslig mot pälsdjur, så... nä, om valet står mellan en kattunge (även om denna är helt oemotståndlig) och M så är valet rätt lätt

    Däremot kanske marsvin eller dvärgkanin som flickorna kan ha på sina rum på vintern och kaniner går ju att ha ute på sommaren.
    Någon som har några tips eller synpunkter?
    Akvarium... fint. Men man kan ju inte gosa med fiskarna.
    Fåglar... också trevliga, men skräpar och de är ju inte heller så lätta att gosa med. Dessutom skulle det vara stor riska att när vi släpper ut dem att flyga så flyger de iväg ut... Hos oss har vi nämligen svängdörrar, på två plan ;)

    Kaniner har jag själv haft och de är mysiga. Jag hade iofs stor bur och ett svalt ställe i huset att ha dem på. Vet inte hur det funkar att ha dem i mindre bur och man släpper ut dem att skutta lite istället i nåt rum? Minns bara att jag gosade mycket med mina och höll på med kaninhoppning.

    Marsvin kan jag inte så mycket om. Men de ska visst vara tillsammans, eller?

    M tycker väldigt mycket om djur och de tycker om honom, han har haft hund faktiskt, men som sagt... Det blir väldigt mycket snor och kli i ögonen av pälsdjur om han klappar dem och om man inte håller efter med dammsugning och dammtorkning... Det är ju som bekant INTE min favoritsysselsättning!

    Ja, lite funderingar så här i Allhelgonatider
  • Norrskensflamman

    Ninnis, vilken härlig mage Och så Fru Sy:s härliga brallor!Blommis, finaste du, lyssna på Hvidis! Våga!!! Jag har varit i kyrkan två gånger idag. Först kl 11 och lyssnat på tjejerna och barnkören. Sedan kl 18 och sjungit själv med min kör. Väldigt stämningsfullt i kyrkan idag. Har hunnit på gravarna och kolla till ljus och lyktor. T har en kompis som sover över. De åt tacos och sen var de ut och spökade lite i kvarteret. Nu har vi sett Så mycket bättre. Jag har alltid gillat Uggla, men trodde att Astrologen ändå var det mest känslosamma han kunde åstadkomma. Så fel jag hade... Helt fantastiskt fin låttolkning!!Nu mys med m ♥        

  • Norrskensflamman

    passionsblomman skrev 2012-11-03 23:29:08 följande:Här får ni en sång på Alla helgons

    en liveversion och kanske inte fulländad ljudmässigt, men jag har haft med mig klangen av just raden "Alla helgons dag" i många många år.Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djurSå himla vacker! Tack Blommis för att du delade med dig.

  • Norrskensflamman

    passionsblomman skrev 2012-11-03 23:19:49 följande:Flamman, jag tänkte på dig idag när jag råkade ramla över ett faktaprogram där en superexpert föreläste om migrän. Shit! Jag satt där och kunde nästan lipa bara för att allt han beskrev var så exakt på pricken och huvudet på spiken beskrivet hur det är för mig. Om jag någonsin tvekat det minsta på att det verkligen är migrän jag får av och till, så vet jag verkligen med bestämdhet nu. jag vill åka till hans klinik och få hans proffsiga hjälp! Undrar om man kan tvinga läkaren på VC att remittera dit?Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djurKan du skicka länken eller ungefär var du hittade den? Låter ju mycket intressant!

  • Norrskensflamman

    Men, vad konstigt det blev när jag kopierade/citerade?!M har fixat ihop en ny beg dator till mig och där är Windows 8. Kanske därför?  

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård