Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    *Vinkar* Hej alla fina!Soldemor; krya på dig. Undrade just var du höll hus.Jag har varit på konsert på Folkan, denna gång i publiken. Musker- o artistutbildningen hade en show med Sofia Lilja (röstcoachen ni vet) och de köre "Best of Idol"-låtar. Jätteduktiga var dom och vi blev kungligt underhållna i vintermörkret      

  • Norrskensflamman

    Trevlig första advent på er! Och grattis till 1-åringen!! ♥


    Vet ni, varken sidbrytningar eller symbolerna som finns under smileysen här upptill lirar ihop med Window 7 och Windows 8.


    Jag har dessa på jobbet (fick ny dator förra veckan) resp hemma och det funkar inte


     


    Lördag firade vi min mor på hennes 78-årsdag. Gud var god och hon var faktiskt piggare just den dagen och orkade vara uppe och umgås med alla gratulanter Smörgåstårta blev det och kaffe och tårta. Inte 7 sorters kakor, tack och lov.


     


    På kvällen var m med på dryckesprovningen och vi provaränkor samlades och gjorde julpyssel och drack glöggg. Så himla kul! Tyckte t o m som inte gillar att pyssla så där väldans mycket. Knoll o Tott var med och de tyckte det var så roligt. De gjorde så fina grejer!


     


    Nästa morgon vaknade jag med jätteont i halsen och täppt näsa och blytunga bihålor. Så jag kunde inte vara med på 1:a advent i kyrkan Det känns som att jag inte får nån riktig adventskänsla nu...


     


    Nåja, jag fick alla fall upp resten av stjärnorna och stakarna i fönstren, så det känns liiiite bättre.


     


    Så fin bild Blomman!


     

  • Norrskensflamman

    Sådär, nu finns det en bild i mitt galleri i albumet Jul 2012.


    Alla hjärtan syns inte tyvärr. Och så ser man inte att på baksidan av varje filthjärta har vi klistrat fint tyg med julmotiv i grått, rött, svart, vitt (snöflingor, grenar och domherrar).


    Vi hade filthjärtan, järntråd, tunn röd järntråd, pärlemorpärlor, röda band, och garn i olika färger.


    Se så fint det blev!


    Min T verkar ha en kreativ sida för hon gjorde ganska många hjärta i olika påhittiga utföranden! Fattar inte hur hon kommer på allt... Hon gör mycket i slöjden nu, både träslöjd och syslöjd.


    Hon har de senaste åren gjort alla sina julklappar själv, till ALLA i familjen (vi som brukar vara hos mor och far, dvs även till min brorsas familj). Hon har varit helt sönderstressad innan julen kommit för hon jobbat så hårt med sina klappar. Nu i år har jag fått henne att inse att hon MÅSTE inte göra julklappar till alla. Så hon har bestämt sig för att bara göra till oss i vår familj. Lilla hjärtat... ♥


     


    K gjorde inte så mycket själv utan hon sa åt mig vad hon ville ha på sina hjärtan och så fick jag göra efter hennes design. När jag lessnade bad hon nästa i gänget göra åt henne... Hon är bra på att delegera, haha!


     

  • Norrskensflamman

    Vet ni, det känns jättekonstigt; ni har massor med snö och vi här i norr har 2 cm. Precis så det täcker marken. Och så -20 grader på det.


     

  • Norrskensflamman

    Lanovia, så skönt att hunden piggnat till ♥.


    Jag har blivit förkyld och det var ju ingen lämplig tidpunkt. Hoppas jag är frisk innan det är dags för Lucia och Julkonserten.


    Annars så är det sisådär. T och M hade en sammandrabbning imorse som vi måste reda ut ikväll. Inget allvarligt, men jag vill inte att tjafs ska få växa inom någon av dem och bli något infekterat. Bättre att reda ut på en gång.


     

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård